کاربر سایت Pouya - 5 ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ آیا میدانستید که سرور جیل آسیا گیم در کنار دیگر سرور های جهان است؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Pouya - 5 ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ اقا کیفیت نداره میدونم ولی برید نگاه کنید=))))) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Pouya - 5 ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ تو این عکس هست باز هم ببخشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ اصلا معلوووم نیست که 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _Amin_ 12 ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ یک بار رو عکس بزنید کیفیتش درست میشه:| نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ خداوکیلی من یه بار رفتم سرور روسیه بعد مارو طرف برد کلاس درس ( هیچی عنی بلد نبودم xD ) میدیدم همه مینشستند میرفتن دنبالش منم میرفتم اقا رفتیم کلاس درس من رفتم شماره اول بشینم که یهو بدون اینکه بگن معین بیا جلو من زد خلاصه سرور های خارجی میرید باس زبان بلد باشید سرور پابلیک روسیه هم رفتم هی ادمیناش من کیک میدادن پینگم 124 بود کلا از سرور های روسیه حالم بهم میخوره 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ~shAyAn -A- 2 ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ سرور اسیا بانی مث ادم نمیشه زد بعد کنار سرور های جهانی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .