کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ ❤سلام❤ چن روزی بود که داشتم توی سرور های آسیا به دنبال علف میچریدم. متوجه چن تا نوب شدم از جمله خودم. تبلیغاتیو در شبکه ضد نوبهای کانتر دیدم. دارویی به نام Hoolooo Boooolooo دیدم و خریدم این دارو تأثير گذار نبود روی من چون من خیلی نوبم. ولی یه کمی تأثير داشت. بچه ها دیروز میگفتن آن کردی اینم بگم این دارویی که گفتم رو روی این پلیر ها امتحان کردم. توجه در سرور جیل کار میکنه. قضاوتش با شما . Unbreak AhmD KC X_nemesis_x RC(NooB) Shiled خوب به نظرتون این دارو تاثیر داره؟ فروش این دارو به صورت شبانه ساعت ۱۲ شب دم در خونه _Amin_ فقط دعا میکنم سالم دارورو برگردونید و استفاده کنید با این که من پلیر Pro هستم. ولی حالا تاثیر این دارورو رو من حساب نکنید چون بلاخره ما دیگه حرفه ای هستیم. اگه خندیدید استیکر خنده رو بزارید و اگه تعجب یا ناراحت رو گذاشتید حتما نقل قول کنید و اگر مطلب دیگری دارید حتما ارائه بدید. ولی شب خونه امین نرید به نظرمن از این دارو منصرف بشید بهتره چون امین جنبه داره اینو گفتم با تشکر❤ 1 7 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ آیا از نوووب سگ بودن خود رنج برده اید ؟ آیا پدرتون از سطح بازی شما ناراضیست ؟!؟ آیا پدرتون هنوز بهتون میگه نوب سگ ؟!؟! از پکیج هایه X_Nemesis_X استفاده کنید !! فقط و فقط 15 تومان @DokiAli . 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال SBL~REZA 386 ارسال شده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ دم در خونع 15 تهه خونع رایگان (حیاط پشتی چهار دیواری) بودو بودو آتیش زدم بش ( صرفا جهت خنده و شستن مغز ) 4 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _Amin_ 12 ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ شفا 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _Amin_ 12 ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، X_Nemesis_X گفته است : آیا از نوووب سگ بودن خود رنج برده اید ؟ آیا پدرتون از سطح بازی شما ناراضیست ؟!؟ آیا پدرتون هنوز بهتون میگه نوب سگ ؟!؟! از پکیج هایه X_Nemesis_X استفاده کنید !! فقط و فقط 15 تومان @DokiAli . علی جون این دارو واسه تو خیلی عجیب تجویز میشه بیا بخر 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ در 9 ساعت قبل، _Amin_ گفته است : علی جون این دارو واسه تو خیلی عجیب تجویز میشه بیا بخر باسه علی که عجیب تجویز میشه، تصور کنید برای امین چطور!!!! فک کنم برا امین تزریق میشه امین جان حرف بزن فقط میام تجویزو تزریق میکنم 1 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _Amin_ 12 ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ در 18 دقیقه قبل، [KC] گفته است : باسه علی که عجیب تجویز میشه، تصور کنید برای امین چطور!!!! فک کنم برا امین تزریق میشه امین جان حرف بزن فقط میام تجویزو تزریق میکنم ای جااان باشه بیا ببینیم کی تو تزریق کردن موفقه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Senior_mehdi 5 ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ askept apsekt aseketp ( Dr. Ali ) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ در در 18 اردیبهشت 1399 در 16:01، Senior_mehdi گفته است : askept apsekt aseketp ( Dr. Ali ) askept Dr.Ali نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ در در 18 اردیبهشت 1399 در 11:39، _Amin_ گفته است : ای جااان باشه بیا ببینیم کی تو تزریق کردن موفقه اوکی من رو تو تزریق میکنم وای چه سعادتی بشه تو ام بیا 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _Amin_ 12 ارسال شده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ در 43 دقیقه قبل، [KC] گفته است : اوکی من رو تو تزریق میکنم وای چه سعادتی بشه ای جااان تو فقط بیا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ منتظره دیدارتم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirgpg 81 ارسال شده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _Amin_ 12 ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ در 7 ساعت قبل، ~Slayer گفته است : ks namaka قل قل قل نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .