کاربر سایت MrEslami 0 ارسال شده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ نام مینا نام خانوادگی محمدی سن 21 نام شما در سرور Queen Mina درخواست برای کدام سرور Public #4 مدت زمان انلاین بودن حدود 5 ساعت در روز سابقه ادمینی سابقه ادمینی بنده بیشتر از 2 سال در مچ و 9 ماه پابلیک توضیحات اگر که بنده را به عنوان ادمین خودتا پذیرفتیذ، از شما سپاسگزارم می شوم و لطف و محبتتان را جبران خواهم نمود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MrEslami 0 ارسال شده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ On 29 فروردین 1399 at 8:06 PM, MrEslami said: بااحترام؛ بنده در کانتر استریک تجربه های ادمینی زیادی را داشته ام که بیشترین سابقه ام در ادمینی سرورهای مختلف جیل بوده است. حدود 4 سال است که بنده حقیر در جیل چه ادمینی و چه پلیر معمولی تجربه داشته ام و همچنین علاوه بر اینها بنده حدود 1 سال در سرورهای مچ فعالیت های ادمینی و پابلیک را در خدمت گرفته ام و به هیچ وجه فردی مبوده که از بنده ناراضی باشد. همگی میدانیم که وظیفه ادمین خدمت به پلیر و احترام به سرور است و اینکه این را هم بدانید که 45 درصد بازی کردن من صرفا جهت برسی رعایت ادب و احترام، به موقع اسکرین شات گرفتن، و هماهنگی برای اکثر کارهای ادمینی با ادمین های دیگر می باشد. شید باور نکنید اما در همین 7 ماه پیش بنده در طی کل روز 16 ساعت پشت کامپیوتر مشغول اداره سرورهای جیل به عنوان ادمین فول بودم حالا بعد از یه مدت سرور قطع شد و هنوز که هنوز شارژ نشده وگرنه بنده تا آخرین لحظه خدمت به سرور و احترام به پلیر های را میکردم. این را هم بگویم که موارد ذیل را به خوبی برای ادمینی جیل میدانم!؛ amxmodmenu, amx_sxe_menu, amx_gag "nick" "time (sec)", amx_ungag "nick", amx_vote "soal" "javabe 1" "javabe 2". همچنین علاوه بر اینها قوانین ادمینی را در مکان های مختلف مطالعه کرده ام و به خوبی هم رعایت خواهم کرد. اگر که باب میل شما بودم، متشکر می شوم که بنده را به عنوان یک ادمین معمولی انتخاب بفرمایید؛ My Nick : Queen Mina On 29 فروردین 1399 at 11:34 PM, MrEslami said: بااحترام؛ بنده در کانتر استریک تجربه های ادمینی زیادی را داشته ام که بیشترین سابقه ام در ادمینی سرورهای مختلف جیل بوده است. حدود 4 سال است که بنده حقیر در جیل چه ادمینی و چه پلیر معمولی تجربه داشته ام و همچنین علاوه بر اینها بنده حدود 1 سال در سرورهای مچ فعالیت های ادمینی و پابلیک را در خدمت گرفته ام و به هیچ وجه فردی مبوده که از بنده ناراضی باشد. همگی میدانیم که وظیفه ادمین خدمت به پلیر و احترام به سرور است و اینکه این را هم بدانید که 45 درصد بازی کردن من صرفا جهت برسی رعایت ادب و احترام، به موقع اسکرین شات گرفتن، و هماهنگی برای اکثر کارسهای ادمینی با ادمین های دیگر می باشد. شید باور نکنید اما در همین 7 ماه پیش بنده در طی کل روز 16 ساعت پشت کامپیوتر مشغول اداره سرورهای جیل به عنوان ادمین فول بودم حالا بعد از یه مدت سرور قطع شد و هنوز که هنوز شارژ نشده وگرنه بنده تا آخرین لحظه خدمت به سرور و احترام به پلیر های را میکردم. این را هم بگویم که موارد ذیل را به خوبی برای ادمینی جیل میدانم!؛ amxmodmenu, amx_sxe_menu, amx_gag "nick" "time (sec)", amx_ungag "nick", amx_vote "soal" "javabe 1" "javabe 2". همچنین علاوه بر اینها قوانین ادمینی را در مکان های مختلف مطالعه کرده ام و به خوبی هم رعایت خواهم کرد. اگر که باب میل شما بودم، متشکر می شوم که بنده را به عنوان یک ادمین معمولی انتخاب بفرمایید؛ My Nick : Queen Mina درود. بنده توانایی بالای 5 ساعت را تا 8 ساعت دارم و اینکه عرض کنم این ایمیل بنده به اسم برادرم هست اما اطلاعات دادم که 21 ساله هستم و اسمم هم درج نمودم و اینکه در فعالیت اسکرین شات گرفتن و پشت دست بودن کد زدن هم فعال می باشم و کاملا حرفه دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MrEslami 0 ارسال شده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ 1 hour ago, `X.1RoN said: سلام داداش اگه امیر جیپیجی جوابتو بده ردش میکنه منم باهاش صحبت کردم. قانونش اینه سن بالای ۱۷ و تایم بالای ۶ ساعت و توانایی کد زدن تایمو فک نکنم قبول کنه حالا ادمینی رو اینبار بی خیال میشم ولی همه شرایطش رو داشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirgpg 81 ارسال شده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ درخواست شما مشاهده شد به زودی به شما پاسخ داده میشود با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirgpg 81 ارسال شده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ سلام لطفا برای ادمینی به ایدی اونر سرور پیام دهید @Cs_Magics با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده