کاربر سایت Mehdi Kh 2 ارسال شده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ نام شما در سرور iV استیم شما در سرور :| بن شده در کدام سرور Public #2 ارور بن local ban بن شده توسط چنتا ادمین بودن نمیدونم کدوم بن داده علت بن :/ تاریخ بن 98.2.4 علت آنبن :| توضیحات هیچی مث ادم داشتم پلی میدادم یهو لوکال ....:|) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mehdi Kh 2 ارسال شده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ :/// لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mehdi Kh 2 ارسال شده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ کسی پاسخگو نیس؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ سلام بن شما در حال پیگیری میباشد اگر عجله دارید در تلگرام بن هارا مشاهده کنید Cs_ban_public2@ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mehdi Kh 2 ارسال شده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ مگه میخان چیکا کنن ک انقد طول میکشه :|))) بیخیال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Pouya - 5 ارسال شده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ من تورو تو سرور دیدم دو سه دست نوب بودی بعدش همش منو میزدی . هدشاتم میکردی نیکم این بود ghondagh یادته؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Pouya - 5 ارسال شده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ ولی من زود تر از تو از سرور زدم بیرون بن شدنتو ندیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ (ویرایش شده) در 10 دقیقه قبل، XpouyaX گفته است : ولی من زود تر از تو از سرور زدم بیرون بن شدنتو ندیدم شما نمیخواد دخالت کنی . در 5 ساعت قبل، Mehdi Kh گفته است : مگه میخان چیکا کنن ک انقد طول میکشه :|))) بیخیال هنوز جوابی از طرف مدیر نیومده . وایسید که جواب مدیر سرور به من گفته شه و تاپیک جهت جلوگیری از اسپم بسته میشه . ویرایش شده ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ توسط X_Nemesis_X 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ (ویرایش شده) کسی بن شدنه شما رو گردن نگرفته در این صورت شما آنبن میشوید . مشکلی بود با آیدی من در ارتباط باش @DokiAli بسته شد . ویرایش شده ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ توسط X_Nemesis_X 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده