کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ سلام خدمت دوستان گرامی اقا ما داشتیم تو سایت انتی چیت معروفی که همه فعالش میکنند برای ورود به سرور ها اینجکت انتی چیت 17.2 اقا ما رفتیم از تو سایتش ببینیم پلیر های گلوبال بنش از کدوم کشورن و ... شاهد همچین صحنه ای شدیم :d ماشالله برادر و خواهر های ایرانی ما و آرژانتینی ما که همه چیترن Xd ابرو ایران و ایرانی بردیم ابرو آرژانتینم رفته کشورای دیگه همینه دیگه میگن با اینا مسابقه ندید اینا چیترن Xdddddd :d dd:ddd :xD شوخی کردم جدی نگیرید اینا فقط جنبه فان داره ( عکس ها کاملا واقعی هستشا نگید فوتوشاپه و...) چیترای ایرانی جهانی شدن ! کپی رفتن از این پست کاملا حرام است ! یاعلی 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ عجب چیزی Xd بعد من میگم ایرانی نضف شون اسکلن کسی به حرفم گوش نمیده XD 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ چیزه طبیعیه که پلیرا آرژانتینی ها چیت میزنن چون صاحاب مجیک یا همون کسی که مجیک رو ساخت آرژانتینیه . ایران هم نمایندگیش مجیک میفروشه . 2 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال SBL~REZA 386 ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ از اثرات قرنطینه. (با توجه به تاریخاش) 2 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ خدارو شکر تو یه چی اولیپم=)) آرژانتینیاهم چیت هاشونو از ما اسکی رفتن. هرکی تعداد ایران و ارژانتینیارو شمرد جایزه داره 1 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirgpg 81 ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ بیشتر سازنده های چیت 1.6 آرژانتینی هستن اون گلوبال بن ها هم بیشتر فیک هستن الان انتی بن ها هستن دیگه Hwid های فیک بن میشن بخاطر چیت ولی بخاطر اینکه آیپی ایرانه میزنه ایران چیتر زیاد شده مخصوصا ایمر :)) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirgpg 81 ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ ناگفته نمونه یبار hwid خودمم رفت تو اون لیست به مدت 1 ماه اگه دقیق یادم باشه نزدیک 1 سال پیش بود که گلوبال شدم 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ بابا این ارژانتینی ها اصلا دف پلیر ندارن 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ایرانی ها هم دف ندارن اوتی کع میگه دفه بدونید دفش ایمه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر فنی کانتر MokhaBerat<3 4 ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ مدیر فنی کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ خودم به تنهایی پرچم ایران رو بالا بردم نزدیک به ۱۷ ماه گلوبال بن بودم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ فرق بین چیتر های ایرانی با خارجی اینه که اونا چیتراشون مجیک میزنن ادمین میفهمه بهش که میگه طرف میگه که خوردم بن نده ایرانی چیتراشون میگن ادمین فهمید بزار بن بده چیتر ها اقتدار دارن غرور دارن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، MokhaBerat<3 گفته است : خودم به تنهایی پرچم ایران رو بالا بردم نزدیک به ۱۷ ماه گلوبال بن بودم بیا بهت جایزه بدم xd نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ در 3 ساعت قبل، Zeus cretor گفته است : فرق بین چیتر های ایرانی با خارجی اینه که اونا چیتراشون مجیک میزنن ادمین میفهمه بهش که میگه طرف میگه که خوردم بن نده ایرانی چیتراشون میگن ادمین فهمید بزار بن بده چیتر ها اقتدار دارن غرور دارن دهنتتت سرویسس خخخخخخخ عاشقتم حاجی دقیقا این چیترای ماس نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ والا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ بابا اون روز ما رفتیم یک سرور که حالا اسمشو نمی گم بد میشه بعدا من با چند تا دوستام داشتم پلی میدادم یک نفر اومد سرور چیت سایلنت ایم زده بود در حدی قوی بود که رفیق پشمک من که فرق بین چیت و سی اف جی رو نمی فهمه برگشت گفت این چیت سایلنت داره به ادمین سرور گفت آقا این یارو چیت سایلنت داره.ادمین دیدش فهمید داره بجای اینکه دمو بگیره برگشت گفت داداش چیت زدی؟ یا رو گفت اره ادمین گفت بنت بدم؟ گفت بده بن داد یارو رفت تو انجمن اون سرور گفت چرا منو بن دادید ایدی ادمین رو دادن گفت از این بپرس رفت پیشش برگشت گفت چرا منو بن دادی گفت چون چیت زدی گفت دمو داری؟ گفت نه بعد ادمین ریمو شده پلیر چیتر هم برگشت به سرور خدایااااا اسکلا رو شفا بده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ من دوستم عکس داره میفرستم ببینید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ البته بگم من خودم تو لیست گلوبال بن بودم:/ کسی که گلوبال بن نشده باشه پلیر نیست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ نمیخوام تبلیغ کنم ولی اونایی که تو لیست بالا هستن اسکلن چرا جون من گلوبال بن شدم با برنامه Sxe dead v۲ hwid رو عوض کردم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال SBL~REZA 386 ارسال شده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ در 9 ساعت قبل، Zeus cretor گفته است : نمیخوام تبلیغ کنم ولی اونایی که تو لیست بالا هستن اسکلن چرا جون من گلوبال بن شدم با برنامه Sxe dead v۲ hwid رو عوض کردم وقتی طرف آیدی عوض کرده و اون آیدی قبلی بن مونده چه طور میفهمی اسکل هستن یا نیستن؟ اما از این موضوع میشه یاد گرفت چیتر تو ایران بودن آداب و رسوم داره و هر چیتری چیتر نیست 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ در 5 ساعت قبل، SBL~Reza گفته است : وقتی طرف آیدی عوض کرده و اون آیدی قبلی بن مونده چه طور میفهمی اسکل هستن یا نیستن؟ اما از این موضوع میشه یاد گرفت چیتر تو ایران بودن آداب و رسوم داره و هر چیتری چیتر نیست ما روش های خودمونو داریم :) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ اونی هم که به تو علامت تشکر نشون داده چیتره چون ازش حمایت میکنی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال SBL~REZA 386 ارسال شده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ در 34 دقیقه قبل، Zeus cretor گفته است : اونی هم که به تو علامت تشکر نشون داده چیتره چون ازش حمایت میکنی در 35 دقیقه قبل، Zeus cretor گفته است : ما روش های خودمونو داریم WTF? گرفتی مطلبو؟:| 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ نه والا. ولي يك روش هست كه ميشه فهميد كي كيه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ Iعجبا راستی من شمردم 112 iran argantine 67 باور کنید چند بار شمردم ماشاا.... ایرانیا. بابا مهارتو عشقه خداوکیلی نیا 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ اوه اوه رفتم پیگیری های بن یک سرور csgo ديدم همه ايراني 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .