کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ ❤سلام❤ امروز میخوام لینک دانلود و آموزش نصب آنتی چیت ۱۷.۳ رو ارائه بدم توجهآنتی چیت جدید اومده ولی با مشکلاتی روبه رو است که اگر کار هایی که در لینک اموزش گفته شده انجام دهید مشکلی پیش نمیاد لینک دانلود http://s9.picofile.com/d/8342484700/5a713d47-e53a-4f09-9d69-1a9f741d3a7e/InjectedSetup.rar لینک دانلود لینک آموزش نصب http://gnsorena.ir/دانلود-آنتی-چیت-جدید-sxe-injected-17-3-برای-بازی-کانت/ لینک آموزش نصب پسورد فایل قصد تبلیغ ندارم www.gnsorena.ir با تشکر❤ 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ داداش یک سوال ما میخوایم وارد سرور بشیم همه ی سرور ها با انتی چیت ۱۷.۲ هستش الان با این بخوایم وارد سرور بشیم نمیگه انتی چیت شما ۱۷.۲ نیست؟! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ فک نکنم چون بالاتر از ۱۷.۲ هست 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ اول سلام دوم فایل شما پسورد داره سوم اصلا هنوز منتشر نشده انتی چیت17.3 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ تایپیک ویرایش شد با تشکر❤ در ضمن منتشر شده برو گوگل بزن از تیم اسیا میخوام این انتی چیتو بزارن 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirgpg 81 ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ میگم میزنم برای آپدیت انتی چیتم چرا میزنه اپدیته ؟ 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirgpg 81 ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ آنتی چیت 17.3 وجود نداره و نخواهد داشت اینا رو از کجا در میاری خدا میدونه 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ این هم عکس هاش شاید حرف امیر درست باشه ولی من دان کردم باید تو سی اس eswc نصب بشه ولی فعلا انتی چیت ۱۷.۲ رو استفاده کنید امروز منتشر شد 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، `X.1RoN گفته است : این هم عکس هاش شاید حرف امیر درست باشه ولی من دان کردم باید تو سی اس eswc نصب بشه ولی فعلا انتی چیت ۱۷.۲ رو استفاده کنید امروز منتشر شد ای مردک!!! تبلیغ کردی باو بشین انتی چیت 17.2 بزن لذتشو ببر باو پیگیر نباشید باو 1 2 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ همین الان که دارید شما جر و بحث میکنید سر انتی چیت 17.3 روسیه انتی چیت 17.6 خریداری کرده به صورت خوصوصی که صداش در نیومده و یه عکس از این انتی چیت در اومده که فقط روسیه خرید کرده این نسخه رو منم به زور تونستم این عکس پیدا کنم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ اگر هم توجه کنید ساخته شده در سال ۲۰۱۶ بابا ما خیلی عقبیم. خداوکیلی نیا. آقا فیلتر شکن نصب کنید برید سایتای خارجی رو بگردید معین باعث شد نا امید بشم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ در 40 دقیقه قبل، `X.1RoN گفته است : اگر هم توجه کنید ساخته شده در سال ۲۰۱۶ بابا ما خیلی عقبیم. خداوکیلی نیا. آقا فیلتر شکن نصب کنید برید سایتای خارجی رو بگردید معین باعث شد نا امید بشم اقا شوخی کردم جدی نگیر ساخته نشده این ادیت شده بود xD 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ دهنت سرویس 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر فنی کانتر MokhaBerat<3 4 ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ مدیر فنی کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ آخرین نسخه منتشر شده از این آنتی چیت نسخه 17.2 . این فایل ها به اسم نسخه 17.3 یا ویروس هستند یا همون نسخه 17.2 هستند که ویرایش ساده انجام شده و فقط اسم و ورژن تغییر کرده. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ بابا اصلا خوده کسی که انتی چیت رو ساخته از انتی چیت استفاده نمیکنه از یک برنامه دیگه استفاده میکنن که فک کنم اسمش انتی والوه هستش مثل انتی چیت نیست کد الیاس روش تاثیر داره مثلا تو سرور اسیا گیم چیت بزنی نمیگیره مگر با sxe dead ولی با برنامه انتی والوه که رو بیشتر سرور های خارجی هست به راحتی میشه چیت زد بخاطر همینه خارجی ها میان سرور ایرانی نوبن:| نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .