کاربر سایت MrEslami 0 ارسال شده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ نام شما در سرور alireza استیم شما در سرور 1900725338 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن هیچ اروری دریافت نشد چون ادیمینی نبود بن شده توسط توسط vps بن شدم علت بن من بلد نبودم رفتم ct دو سه بار tr کشتم ولی بلد نبودم تاریخ بن چهارشنبه 15 آئریل علت آنبن من بلد نبودم و لی الان یاد گرفتم خواهش میکنم ان بن کن توضیحات من رفتم نوی سرور دیدم 2 نفر tr و 1 نفر ct منم دیگه رفتم ct لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MrEslami 0 ارسال شده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ 2 hours ago, MrEslami said: نام شما در سرور alireza استیم شما در سرور 1900725338 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن هیچ اروری دریافت نشد چون ادیمینی نبود بن شده توسط توسط vps بن شدم علت بن من بلد نبودم رفتم ct دو سه بار tr کشتم ولی بلد نبودم تاریخ بن چهارشنبه 15 آئریل علت آنبن من بلد نبودم و لی الان یاد گرفتم خواهش میکنم ان بن کن توضیحات من رفتم نوی سرور دیدم 2 نفر tr و 1 نفر ct منم دیگه رفتم ct لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت b3hiba 17 ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ شکایت شما رد شد. شما به دلیل فحاشی به بازیکنان سرور به شکل دائمی از سرور بن شدین. -بسته شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده