کاربر سایت Edris_N 0 ارسال شده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ نام شما در سرور Edi استیم شما در سرور STEAM_6:0:524762109 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن . بن شده توسط یادم نمیاد علت بن تبلیغ تاریخ بن 4 ماه پیش علت آنبن میخوام بازی کنم توضیحات تکرار نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ سلام ادی جون چطوری برگشتی بلاخره اره آقا این گناه داره من ضمانت میکنم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر فنی کانتر AMIR . H 12 ارسال شده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ مدیر فنی کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ با سلام . دوست عزیز کسی با این استیم بن نیست . اگر همچنان بن هستید به آیدی زیر در تلگزام پیام دهید . jigsaw_A@ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Edris_N 0 ارسال شده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ sxe ban hastm لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ سلام دوست عزیز لازم نیست همینجا بگید آیدی تلگرام داده هماهنگ کنید . بسته شد . 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده