کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ با سلام خدمت همه یک درخواستی داشتم از اونر اسیا گیم اونم اینکه لطفا این پلاگینی که کار ادمینا رو راحت تر میکنه روی سرور قرار بدید برای مثال میری سرور /a میزنی منوی amx میاد لطفا این پلاگین رو قرار بدید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ ممنون از شما 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ یه سوال bind z "say /a" bind z amxmodmenu چه فرقی دارن ؟ دوتاش یک دکمس 1 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ اونی که این بعد نباشه بایند کنه میخواد چیکار کنه؟ ولی اگه این پلاگین باشه رو سرور به راحتی تو سرور می نویسی /a میاد فقط این نیست که /bm /g /ubm /k /s /sm /am /c /aim 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirgpg 81 ارسال شده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ خب این پلاگین که میگی درسته کار ادمین رو آسون میکنه ولی خوده ادمین یاد بگیره از cmd های ادمینیش استفاده کنه بهتره /a همون منو amxmodmenu رو برات باز میکنه پس فرقی نداره که bind کنیم یا /a بزاریم براش خودت میتونی برای تمام منو هایی که استفاده کنی یه کلید بزاری اینجوری فرقی با این چیزی که میگی نداره مثلا تو برای کیک از /k میزنی تو سرور در صورتی که میتونی اینجوری هم کار خودتو انجام بدی bind "k" amx_kickmenu پس فرق چندانی نداره فقط تو اون چیزی که شما میگی باید زحمت چت کردنش هم بکشی چتت رو باز کنی /k رو بنویسی تا منو کیک پلیر برات باز بشه ولی با روش bind کردن میتونی سریع تر کارتو انجام بدی 5 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ من غلط كردم 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirgpg 81 ارسال شده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ 2 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ والا دیگه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ابوالفضل توکلی 0 ارسال شده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ در در 26 فروردین 1399 در 17:52، amirgpg گفته است : خب این پلاگین که میگی درسته کار ادمین رو آسون میکنه ولی خوده ادمین یاد بگیره از cmd های ادمینیش استفاده کنه بهتره /a همون منو amxmodmenu رو برات باز میکنه پس فرقی نداره که bind کنیم یا /a بزاریم براش خودت میتونی برای تمام منو هایی که استفاده کنی یه کلید بزاری اینجوری فرقی با این چیزی که میگی نداره مثلا تو برای کیک از /k میزنی تو سرور در صورتی که میتونی اینجوری هم کار خودتو انجام بدی bind "k" amx_kickmenu پس فرق چندانی نداره فقط تو اون چیزی که شما میگی باید زحمت چت کردنش هم بکشی چتت رو باز کنی /k رو بنویسی تا منو کیک پلیر برات باز بشه ولی با روش bind کردن میتونی سریع تر کارتو انجام بدی دوست عزیز این پلاگین کاره ادمینو اسون میکنه و این کاملا برای جذب پلیر ها خوبه و مسئله بعدی اینه که من خیلی از دکمه ها رو در یرور دیگه بایند کردم و در سرور های مختلفی از بایند های مختلف استفاده می کنن اگه میشه این کارو انجام بدید ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirgpg 81 ارسال شده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ این پلاگین بیشتر یه اوقات باگ هم داره یادم یاد تو یه مجموعه بود پلیر /g میزد سرور کرش میخورد این چیزی که میگم برای خیلی وقت پیشه استفاده از این پلاگین به نوعی داری سرور خودتو سنگین تر میکنی باعث میشه سرور با یه حرکت ساده حتی کرش هم بخوره از نظر من استفاده از این پلاگین حتی ادمین رو تنبل میکنه یا حتی باعث میشه درست نتونه از کنسول خودش استفاده کنه از نظر استفاده از کنسول خوده سی اس برای cmd زدن خیلی بهتره و کارایی بالاتری داره درسته زمانش یه ذره بیشتر ولی حداقل چیزی ازش یاد میگیری الان من خودم مدیر یه سرور هستم ادمین ادد زدم میبینم هیچی بلد نیست از cmd ها برای اینکه چی قبلا از /a و باقی این ها استفاده کرده حتی این برای وقتی که چیتر هم میاد سرور خوبه طرف میاد نیک پلیرا رو ست میکنه ولی تو داخل کنسول میدونی نیکش چجوریه میتونی به راحتی چیتر رو اذیت کنی از نظر کلی من استفاده از این پلاگین فقط سرور رو داره یه پلاگین اضافی رو تحمل میکنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ در 21 ساعت قبل، amirgpg گفته است : این پلاگین بیشتر یه اوقات باگ هم داره یادم یاد تو یه مجموعه بود پلیر /g میزد سرور کرش میخورد این چیزی که میگم برای خیلی وقت پیشه استفاده از این پلاگین به نوعی داری سرور خودتو سنگین تر میکنی باعث میشه سرور با یه حرکت ساده حتی کرش هم بخوره از نظر من استفاده از این پلاگین حتی ادمین رو تنبل میکنه یا حتی باعث میشه درست نتونه از کنسول خودش استفاده کنه از نظر استفاده از کنسول خوده سی اس برای cmd زدن خیلی بهتره و کارایی بالاتری داره درسته زمانش یه ذره بیشتر ولی حداقل چیزی ازش یاد میگیری الان من خودم مدیر یه سرور هستم ادمین ادد زدم میبینم هیچی بلد نیست از cmd ها برای اینکه چی قبلا از /a و باقی این ها استفاده کرده حتی این برای وقتی که چیتر هم میاد سرور خوبه طرف میاد نیک پلیرا رو ست میکنه ولی تو داخل کنسول میدونی نیکش چجوریه میتونی به راحتی چیتر رو اذیت کنی از نظر کلی من استفاده از این پلاگین فقط سرور رو داره یه پلاگین اضافی رو تحمل میکنه شما که میگی روش بایند کردن بهتره اگه این کارو بکنیم مثلا برای Amxmodmenu a بزنیم یا واسه همه ی کامند ها بایند بزاریم که کیبورد پر میشه از بایند چجوری میخوای پلی بدی؟ بعد کدوم سرور و دیدی با /g کرش بخوره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ سلام این بایندی که گفتی برای ادمینای نوبه. که هیچی از amx نمیدونن. ادمین باس حرفه ای باشه سرعت دست پیدا کنه. همهچی که اون بایند نیست تو فقط برای change level نیاز به بایند داری بقیه چیزا کاری نداره. پس اینارو ول کن بچسب به سرعت دست و amx زدن. باس حرفه ای باشی اینجا جای راحتی نیست اسیا ادمین پرو میخواد ن نوب پلاگینشم خیلی بیخوده من دیدم 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Zeus cretor 10 ارسال شده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ در در 2 اردیبهشت 1399 در 15:02، `X.1RoN گفته است : سلام این بایندی که گفتی برای ادمینای نوبه. که هیچی از amx نمیدونن. ادمین باس حرفه ای باشه سرعت دست پیدا کنه. همهچی که اون بایند نیست تو فقط برای change level نیاز به بایند داری بقیه چیزا کاری نداره. پس اینارو ول کن بچسب به سرعت دست و amx زدن. باس حرفه ای باشی اینجا جای راحتی نیست اسیا ادمین پرو میخواد ن نوب پلاگینشم خیلی بیخوده من دیدم من كه كامند منو ساختم از تواون انجام ميدم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Pouya - 5 ارسال شده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ اینارو نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Moeinst 0 ارسال شده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ سلام بچه ها به وب سایت ما هم یه سری بزنید اخبار گیم های مختلف رو میزاریم رو من کلیک کن 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .