کاربر سایت MahdiManchester 1 ارسال شده در ۲۵ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ تیر ۱۴۰۰ نام شما در سرور [Admin] Mahdiar استیم شما در سرور STEAM_0:0:1651276398 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن you have banned from this server بن شده توسط نمیدونم علت بن داشتم بازی میکردم روی یک دکمه باند بود از قدیم کرده بودم حواسم نبود دستم خورد روی باند که سروره اف بوده و بعد بن شدم و ریمو شدم تاریخ بن نمیدونم خیلی وقته علت آنبن من احتمالا کانفیگر میشم توی سرورتون و به ادنان گفتم گفت درخواست بده برای ان بنی لطفا ان بن کنید به ادنان عزیز بگید میدونه بن توضیحات ان بن کنید تشکر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۶ تیر ۱۴۰۰ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ تیر ۱۴۰۰ در حال پیگیری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر سرور کانتر Ali 21 ارسال شده در ۲۶ تیر ۱۴۰۰ مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ تیر ۱۴۰۰ درود شما آنبن شدید در صورت تکرار بن دائم خواهید شد. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده