کاربر سایت DEATH RUNER 4 ارسال شده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ نام شما در سرور [SETINFO] DEATH RuneR کدام سرور MatCh تاریخ شکایت 22 شکایت بر علیه behroozvip مستندات توضیحات این آقا که ظاهرا ادمینه داشتن با یه پلیر دیگه فحاشی میکردن که من خاستم ببینم چی شده که خودم بن شدم.. من نووب نیستم میتونم دو دقیقه ای آنتی بن روشن کنم دوباره بیام سرور ولی از کسی که مسئول هست میخوام که دلیل بن شدن رو بدونم و اگه مستندات نداشت باید این آقا رنک ازش گرفته بشه تا بفهمه ادمین وظیفش چیه تو سرور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ درحال پیگیری 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ ادمین مربوطه توسط منیجر سرور اخطار گرفت . استیمتون هم بدید آنبن کنیم . 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده