کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ سلام خدمت دوستان آسیا-گیمی گل! تابحال شده FPS LOW داشته باشی؟ همش شوتینگ بده؟ من بهت این کانتر یعنی کانتر Nvidia رو بهتون معرفی میکنم! قابلیت ها: -منو جذاب و پر از امکانات -پخش اهنگ به دلخواه شما -اهنگ های از پیش ذخیره شده در بازی -تنظیم کردن FPS به دلخواه - و پر از امکانات دیگه که باید حتما امتحانش کنید شوتینگتم درست میکنه من که با awp خیلی خوب میزدم البته شما رو دیگه نمیدونم لینک دانلودم کم کم بزارم که برید دانلود کنید و حال کنید http://www.csnvidia.eu/download/Counter-Strike 1.6 Nvidia E10 CSGO.rar حجم: 447MB 2 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ برا ویندوز ۷ کار میده؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ در 21 ساعت قبل، FireWall گفته است : برا ویندوز ۷ کار میده؟ این نسخه از کانتر در ویندوز 7 64بیت تست شده و سالم است! یاعلی 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ ۳۲ بیت چطور؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .