کاربر سایت Sir_areNa 1 ارسال شده در ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ نام شما در سرور areNa استیم شما در سرور "areNa" 36 STEAM_0:0:806441886 0 00:46 22 1 بن شده در کدام سرور Public .::TOP PLaYer's::. ارور بن YOU ARE LOCALY BAN بن شده توسط admin Tierd علت بن فشاری شدن ادمین تاریخ بن 4/4/2020 علت آنبن من مقصر نبودم!! توضیحات 2ب2 تو مپ ww پلی میدادیم این ادمین یار من بود هی مایک میگرف داد میزد..!! حرف نمیزد داد میزد الکی هااایییی هویییی اینطوری بعد بار اول گفتم ki ir برداشت کیک کرد دوباره امدم گف فوش بدی لوکال میدم گفتم الودگی صوتی ایجاد نکن منم فوش نمیدم دارم بازی میکنم بعد لوکال شدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Sir_areNa 1 ارسال شده در ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ پاب 5 بن شدم چون اونجا پاب 5 نداشت تاپ پلیر رو انتخاب کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Sir_areNa 1 ارسال شده در ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ مشکل ادمینا پاب 5 خیلی زیاده لطفا پیگیری کنید.. میان ووت بگیرن ووت چنج میگیرن میگم ار چنج کن ووت مپ نمیگیره از خودش میده ww کلن همه چنجا ww هست اصن فاذشون معلوم نیس.. بشدت هم نوب هستن 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت amoCs 0 ارسال شده در ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ شما به دلیل استفاده چیت وفش دادن ادمین لوکال شدید id:@ amoCs pm bded لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Sir_areNa 1 ارسال شده در ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ میشه چیتم رو ثابت کنی!!؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Sir_areNa 1 ارسال شده در ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ میشه ن نشون بده من اصن چیت نمیزنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ (ویرایش شده) مدیر سرور آیدی تلگرام خودشو داده برو همونجا بحث کن نه فروم بسته شد . ویرایش شده ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ توسط Dr.Ali` 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده