کاربر سایت parsaw_sh 1 ارسال شده در ۶ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ فروردین ۱۳۹۹ نام پارسا نام خانوادگی شهیدی سن 14 نام شما در سرور S]aLy-VaN] در خواست برای کدام سرور Public #4 مدت زمان انلاین بودن بالغ بر4 ساعت سابقه ادمینی 1 ماه اونر سرور شخصی بودم و ادمین سرور جیل بریک شادوگیمز بودم توضیحات 1 ماه اونر سرور شخصی و توانایی کار با html و cssو توانایی کار با پلاگین ها و توانایی کد نویسی و پلاگین نویسی بلد بودن تمامamxmodmenu و کار با تمام amx قابلیت شناسایی انواع چیت برای مثال تایم اسکرین شات رو زمانی میزارم که لازم باشه پلیر منو چیت رو باز کنه و دارای توانایی و محارت هستم اشنایی کامل با فلگ ها و ... کار با برنامه ها و زبان های مختلف مثل javascript و با سن کمم دارای بهترین شرایط لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت parsaw_sh 1 ارسال شده در ۶ فروردین ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ فروردین ۱۳۹۹ ادمین سرور جیل بریک شادوگیمز هم بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاونت وب سایت SHAKIB 92 ارسال شده در ۹ فروردین ۱۳۹۹ معاونت وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ فروردین ۱۳۹۹ با مدیر پاب 4 صحبت شد و درخواست شما رو رد کردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده