کاربر سایت Chick1Yellow 0 ارسال شده در ۶ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ فروردین ۱۳۹۹ نام شما در سرور Chick1Yellow استیم شما در سرور .... بن شده در کدام سرور Deathrun ارور بن kicked and banned بن شده توسط king slyer علت بن فکر میکنم فحش تاریخ بن سه شنبه 5 فروردین علت آنبن یک روز زیاد نیس؟ توضیحات سلام من دیدم سرور رفته روی یه مپ جدید و رفتم ببینم چطوریه چند راند پشت هم زود مردم و آخرین راندی که توی سرور بودم رسیدم به یک جا که تاریک بود فلش رو روشن کردم ببینم چی به چیه تا دوباره نمیرم . یهو یکی دیگه از ادمینای سرور (death runer ) که تگ نداشت گفت خاموش کن اسکل منم چون حوصله نداشتم جواب ندادم که بالا نگیره و اینطوری نشه . به king گفت سلی کن و اونم گرب کرد و کوبوند زمین منم گفتم چرا اینطوری کردی من چیکار کنم که لگ میشن که گفت اگه ناراحتی به سلامت منم یه فحش رکیک دادم و از سرور اومدم بیرون . الان بیشتر از یک روز کامل شده که بنم . سابقا مجازات فحش بن نبود ! شاید قوانین تغییر کردن . الان میخوام بدونم کی ان بن میشم و اگه تا الان زیاد بن بودم دلیلش چی بوده ؟ و در اخر به عنوان یه دوست این تاپیک رو میدم و اصلا برام مهم نیست ان بن شدن برای این میفرستم که بدونید. و بهتون توصیه میکنم ادمای عقده ای رو حتی vip هم نکنید . مرسی از شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Chick1Yellow 0 ارسال شده در ۷ فروردین ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ فروردین ۱۳۹۹ در 18 ساعت قبل، Chick1Yellow گفته است : نام شما در سرور Chick1Yellow استیم شما در سرور .... بن شده در کدام سرور Deathrun ارور بن kicked and banned بن شده توسط king slyer علت بن فکر میکنم فحش تاریخ بن سه شنبه 5 فروردین علت آنبن یک روز زیاد نیس؟ توضیحات سلام من دیدم سرور رفته روی یه مپ جدید و رفتم ببینم چطوریه چند راند پشت هم زود مردم و آخرین راندی که توی سرور بودم رسیدم به یک جا که تاریک بود فلش رو روشن کردم ببینم چی به چیه تا دوباره نمیرم . یهو یکی دیگه از ادمینای سرور (death runer ) که تگ نداشت گفت خاموش کن اسکل منم چون حوصله نداشتم جواب ندادم که بالا نگیره و اینطوری نشه . به king گفت سلی کن و اونم گرب کرد و کوبوند زمین منم گفتم چرا اینطوری کردی من چیکار کنم که لگ میشن که گفت اگه ناراحتی به سلامت منم یه فحش رکیک دادم و از سرور اومدم بیرون . الان بیشتر از یک روز کامل شده که بنم . سابقا مجازات فحش بن نبود ! شاید قوانین تغییر کردن . الان میخوام بدونم کی ان بن میشم و اگه تا الان زیاد بن بودم دلیلش چی بوده ؟ و در اخر به عنوان یه دوست این تاپیک رو میدم و اصلا برام مهم نیست ان بن شدن برای این میفرستم که بدونید. و بهتون توصیه میکنم ادمای عقده ای رو حتی vip هم نکنید . مرسی از شما ,والا بخدا اون موقع که سرور فوتبال شلوغ بود فلش روشن میکردن که پاس بده منم لگ میشدم ولی کسی براش مهم نبود و کسی سلی نمیداد خلاصه که برای من اصلا مهم نیست ان بن شدن چون دیگه پامو توی سرور نمیزارم مهم ترین چیز پلیرای سروره و سروری که ادمین هاش سرور رو جایی برای خالی کردن عقده هاشون انتخاب کردن جای پلی دادن نیست از نظر من , بسته شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _Amin_ 12 ارسال شده در ۸ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین ۱۳۹۹ گل پسر اول اینو بگم که شما flash رو داخل قسمت روشن مپ فعال کردی و قسمت تاریک خیلی فاصله داشته با جایی که با گرب کشتمت بعدش هم داخل چت گفتم فلش بی دلیل روشن باشه کیک میدم از همه ی اینها بگزریم شما حق اینو نداری که به ادمین فحش ناموسی بدی و در باره ی پلیر های سرور که به قول خودت از همه مهم تر هستن شما با فلش زدن پلیر های سرورو لگ کردی و گرب شدی و در باره ی پلی دادن یا پلی ندادن در سرور با بازی نکردن تو سرور مارو خوشحال کن 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _Amin_ 12 ارسال شده در ۸ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین ۱۳۹۹ درخواست شما رد شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده