پاسخگو و راهنما کوصه ی پاسخگو 7 ارسال شده در ۲۰ تیر ۱۴۰۰ پاسخگو و راهنما اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ تیر ۱۴۰۰ سرور پابلیک #2 آسیاگیم نیازمند ادمین هایه ثابت و فعال هستند اگر تصمیم ادمین شدن را دارید ، فرم زیر را پر کنید و در همین تاپیک ارسال کنید ( فقط در همین تاپیک جواب درخواستا داده میشود ) نام شما در سرور : سابقه ادمینی : مدت زمان آنلاین بودن در سرور ( صبح یا شب و چند ساعت ) : تسلط بر دستور های AMX ( بله/خیر ) : توضیحات : 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Milada7 1 ارسال شده در ۲۲ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ تیر ۱۴۰۰ سلام اسم من sultan ندارم می خواهم داشته باشم روزی 3یا4 ساعت بازی میکنم در شب خیر 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت unknownguy0 0 ارسال شده در ۲۵ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ تیر ۱۴۰۰ comix ari 3 ya 4 saat bishtar sob ari نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ادمین تیم اسپیک HamedHbM 6 ارسال شده در ۲۶ تیر ۱۴۰۰ ادمین تیم اسپیک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ تیر ۱۴۰۰ Hamed جیل پاب ۴ و ۳ زامبی دیزمچپاب ام ادمین بودم ۲ .۳ ماه پیش ۱ هفته بودم تایمم از کل ادمینا بیشتر بود ب دلیل امتحانات لفت دادم ۵ تا ۶ فول 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ادمین تیم اسپیک HamedHbM 6 ارسال شده در ۲۶ تیر ۱۴۰۰ ادمین تیم اسپیک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ تیر ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۴/۲۶ در ۰۹:۴۲، HamedHbM گفته است: Hamed جیل پاب ۴ و ۳ زامبی دیزمچپاب ام ادمین بودم ۲ .۳ ماه پیش ۱ هفته بودم تایمم از کل ادمینا بیشتر بود ب دلیل امتحانات لفت دادم ۵ تا ۶ فول الان نیکم HameDW0W دیرزو ی ۴.۵ ساعتی با ادنان پلی دادیم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mahdi004 0 ارسال شده در ۳ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ مرداد ۱۴۰۰ mahdi 17 salame 3 sa at bale نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mahdi004 0 ارسال شده در ۳ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ مرداد ۱۴۰۰ On 7/25/2021 at 11:55 AM, Mahdi004 said: mahdi 17 salame 3 sa at bale sabeghe to asiya na vala daram نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر سرور کانتر ebiram 12 ارسال شده در ۴ مرداد ۱۴۰۰ مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ مرداد ۱۴۰۰ سلام به این آیدی تلگرام پیام بده Ebraam_pub2@ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .