کاربر سایت mmm123 16 ارسال شده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ بچه های برای اینکه تو سرور جیل اف پی اسم بالا بره باید چیکار کنم؟ توی سرورای دیگه اف پی اس اینطوری نیست و نرماله اگه راه حلی دارید راهنمایی کنید به نظر من اگه اسکین لباس و اسلحه ها برداشته بشه یه خورده بهتر بشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال SBL~REZA 386 ارسال شده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ روش های مختلفی برای این کار هستش دوست عزیز. حالا بنده بیشترشو میزارم: ابتدا قبل از خواندن روش ها دلایلی که ممکن هست باعث اف پی اس پایین شما باشه رو مطالعه کنید: 1-ممکنه مشکل از سرور باشه و همه پینگ بالایی داشته باشند ( البته من در سرور های آسیا گیم خیلی کم دیدم) 2-باز بودن برنامه هایی مثل تلگرام و یاهو و ... 3-ویروسی بودن کامپیوتر و کانتر استرایک 4-داشتن پیج های مخرب و ضعیف 5-استفاده از کانفیگ هایی که کد های پینگ رو به هم میزنند. 6-شلوغ بودن ای پی اس 7-نداشتن فضای کافی در داخل کامپیوتر شما 8-رزولوشن و گرافیک بد بهتره قبل از خوندن روش ها دلایل رو برسی کنی و ببینی کدوم مربوط به سیستم شما میشه اگه هیچ کدوم مربوط نمیشد و خودت نظر دیگه ای داشتی بفرست تا پیگری کنم. حالا بریم سراغ روش ها: روش اول: بر روی صفحه دسکتاپ خود کلیک راست کنید و روی گزینه NVIDIA control Panel کلیک کنید. این صفحه برای شما باز میشود ، اول بر روی گزینهadjust image setting with perview کلیک کنید. دوم use my pereference emphasizing انتخاب کنید. سوم درجه رو از Quality بر دارید و روی performance قرار دهید. Apply کنید و Ok را بزنید. وارد بازی کانتر استریک خود شوید و از FPS 100 خود لذت ببرید. روش دوم: برنامه FPS Ping Boster برای کاهش پینگ و افزایش FPS با استفاده از این برنامه میتوانید FPS خود را افزایش دهید و همینطور پینگ خود را کاهش و دیگر نیاز برنامه های بهینه سازی گرافیک و اینترنت ندارید. توجه داشته باشید: که این برنامه قابل استفاده برای تمامی بازی ها میباشد و فقط مختص به کانتر نیست. پی نوشت: کاربران عزیز از این نرم افزار انتظار معجزه در کاهش مقدار پینگ نداشته باشید، برای کاهش، پینگ خودتان از سرویس های کاهش پینگ استفاده کنید. -لینک های دانلود : لینک مستقیم – – پسوردwww.iran-cs.ir روش سوم: زدن کد های زیر در کنسول: برای Dial up : cl_cmdrate 20 cl_updaterate 15 rate 1500 برای اینترنت 128: cl_cmdrate 20 cl_updaterate 20 rate 2500 برای اینترنت256 : cl_cmdrate 30 cl_updaterate 30 rate 3000 روش چهارم:(البته تغریبا غیر قانونی هستش) : که اون هم یه سری cfg هست که پینگ رو بالا تر از حد مجاز می بره.یه جور چیت هستش .که اون رو به دلایل نقض قوانین نمی زارم.(گفتم بدونی فقط ) اگر که هیچ کدوم از موارد زیر به کارت نیومد می تونی برا خودم پیام بدی یا همین جا اعلام کنی تا روش های دیگری رو در میون بزارم :X 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .