کاربر فعال SBL~REZA 386 ارسال شده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ با سلام خدمت کاربران عزیز انجمن. در این پست نحوه ی راه اندازی سرور کانتر رو برای شما قرار دادم. با این آموزش شما می توانید بدون خرج ، سرور خودتون رو راه اندازی کنید. RAHANDAZI SERVER CS SBL.mp4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ سلامی الیکم داداش میگم این وست اگه مثلا سرور ما 23نفر پلیر هر 24ساعت بیان (مثلا) حتما با سازنده سرور باشه تو سرور که سرور off نشه اینجا رو چیکار کنیم؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال SBL~REZA 386 ارسال شده در ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ ببین وقتی که سرورو ساختی اگه اون hlds رو نبندی دیگه احتیاجی به حضور خودت توی اون سرور نیست. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ سلام دوباره . سلامت کو بیتربیت ببین مثلا من کار داشتم میخواستم برم موم کوتاه کنم کامپیوتر حتما خاموش باید کنم یا اینکه برق بره اینجا بگو چیکار کنم:D 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت $Ali$ 0 ارسال شده در ۹ مهر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ مهر ۱۳۹۹ لینک دانلود امیکس کانتر رو بنویس نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .