کاربر سایت Amir_hiver 0 ارسال شده در ۲۷ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ دی ۱۳۹۷ نام شما در سرور Cfg Dastsaz > @CFGir استیم شما در سرور STEAM_6:0:1228862332 بن شده در کدام سرور Public #4 ارور بن Local بن شده توسط - علت بن والا تا داخل سرور شدم بن دادن(من از طرف مجیکرینا نیستم)اینم آی دی چنل نیست که بخوام تبلیغ کرده باشم آی دی خود بندست که Cfg هایی رو خودم میسازم*و فقط تو کار Cfg هستم نه چیت وال هک ویا ...((لطفا فرهنگ سازی کنین مگه جرمه ؟ مگه ضد قوانین کانتره؟ چرا باید بن شده باشم من فقط یه فردی هستم cfg میسازم و میفروشم تاریخ بن 17.1.2017 علت آنبن بی دلیل بن نشدم خدایی؟؟؟ توضیحات کانفیگ دست ساز که بن نداره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاونت وب سایت SHAKIB 92 ارسال شده در ۲۷ دی ۱۳۹۷ معاونت وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ دی ۱۳۹۷ تبلیغات تو سرورها غیر مجازه !! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .