کاربر سایت ali.j96 10 ارسال شده در ۱۸ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ دی ۱۳۹۷ نام شما در سرور MoHanDeS استیم شما در سرور نمیدونم بن شده در کدام سرور Public #3 ارور بن ! YOU ARE LOCALLY BANNED بن شده توسط نمیدونم علت بن اسمم تبلیغ کانال تلگرام بود نمیدونستم با قوانین مغایرت داره تاریخ بن ۱۸ دی علت آنبن اسممو عوض کردمو تکرار نخواهد شد توضیحات توضیح خاصی ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت |UnkNowN |MmD 4 ارسال شده در ۱۸ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ دی ۱۳۹۷ سلام.شما وقتی دیدید که به دلیل اسمتون تو یه پابلیک بن شدید دوباره رفتید تو یه پابلیک دیگه با همون اسم؟بعد میگید که نمیدونستم بن داره؟در صورتی که داخل اس وی بایند هست که هر گونه تبلیغ بن دارد :)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ali.j96 10 ارسال شده در ۱۸ دی ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ دی ۱۳۹۷ دوست عزیز علت بنم رو نمیدونستم فقط میدونستم بن شدم و رفتم تو یه سرور دیگه اونجا هم بن شدم گفتم شاید چون اسمم تبلیغه بن شدم اسممو دوباره برگردوندم رفتم پابلیک ۲ پلی دادم دیگه بن نشدم حالا خود دانی ولی این ظن که بگید عمدی خودش خودشو دوبار بن داده فرض معقولانه ای نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت |UnkNowN |MmD 4 ارسال شده در ۱۸ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ دی ۱۳۹۷ حله داداش آنبن میکنم ولی سعی کن دیگه تکرار نشه ممنون مشکلی بود پی ام بده @Mmd_mmdian لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده