مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۷ دی ۱۳۹۷ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ دی ۱۳۹۷ نام شما در سرور AL! BaHal کدام سرور Jailbreak تاریخ شکایت امروز شکایت بر علیه [Admin] S.F.N مستندات jail_4ever0070.bmp توضیحات کلا من سی تی رو تویه /lr کشتم خودمم سی تی بودم 1 ساعت داره راه میره منتظرن میگم اسلیش کن میگه به توچه بعد کسی که کشتم گفت منو بن کنه بعد 600 دقیقه بن داد من تا جایی که یادمه هرکی اینکارو میکرد همه 10 مین بن میدادن حالا شاید من اشتباه کردم و600 دقیقه بن داره و اونایی که 10 مین بن میدن بزرگوارن فقط بگید تایم بن این کار چقدره permante هست 100 دقیقس چند دقیقه ؟ 4 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت alifani1380021 0 ارسال شده در ۱۷ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ دی ۱۳۹۷ 10 مین دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت alifani1380021 0 ارسال شده در ۱۷ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ دی ۱۳۹۷ ده دقیقه بن شدید شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۷ دی ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ دی ۱۳۹۷ اها پس حتما برای شوخی Reason رو زدید 600 مین؟ 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۷ دی ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ دی ۱۳۹۷ مرسی ممنون تاپیکو ببندید 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر ارشد کانتراسترایک Kamyab 384 ارسال شده در ۱۹ دی ۱۳۹۷ مدیر ارشد کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ دی ۱۳۹۷ همونطور که خودتون تایید کردید 10 دقیقه بن شدید فقط دلیل بن اشتباه زده شده 600 که اصلا مهم نیست. بسته شد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده