کاربر سایت ali camper 0 ارسال شده در ۱۶ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ تیر ۱۴۰۰ نام شما در سرور ali camper کدام سرور Public .::TOP PLaYer's::. تاریخ شکایت 2021/07/07 شکایت بر علیه Admin HajAliDM مستندات de_dust20011.bmp توضیحات سلام خسته نباشید بعد ورود به سرور ایشون شروع کردن به تغیر اسم من، به ایشون چه ربطی داره اسم من و آیا بر خلاف قوانین هست؟ چند بار نیک اصلی خودم رو گذاشتم ایشون فحاشی و حرف بد زدن بعد این که گفتم ریپورت میکنم ایشون سر عقل اومدن و نیک پلیر رو به من دادن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پاسخگو و راهنما کوصه ی پاسخگو 7 ارسال شده در ۱۶ تیر ۱۴۰۰ پاسخگو و راهنما اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ تیر ۱۴۰۰ در حال پیگیری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ali camper 0 ارسال شده در ۱۶ تیر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ تیر ۱۴۰۰ ظاهرا فقط یک فایل آپلود شده همه عکس ها در فایل زیپ هست Desktop.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ali camper 0 ارسال شده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰ سلام، به نتیجه رسید؟ من میتونم با این اسم در سرور باشم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ تیر ۱۴۰۰ طبق گفته های ادمین مربوطه شما به اشتباهی ChangeNick شدید و به ادمین مربوطه تذکر داده شده شکایت شما تایید شد بسته شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده