کاربر سایت Benmirza 0 ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ .سلام به ادمین ها من مشکل دارم تو تیم اسپیکر، مشکلم اینه که وقتی تیم اسپیکر رو دانلود کردم سرور کانتر آسیا اد می کنم میگه این سرور خیلی قدیمی هستش و خیلی ممنون جواب بدید با تشکر @Dr.Ali @Mmdi @-Devil نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Frank 9 ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ سلام تیم اسپیک تو ورژنش بالاس بخاطر همینم نمیاره باید ورژن ۳.۱.۱۰ رو دانلود کنی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر فنی کانتر Soheil 51 ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ مدیر فنی کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ سلام دوست عزیز از طریق لینک زیر میتونید آموزش نصب و وارد شدن به سرور را به راحتی مشاهده کنید. شما گفتید ایپی سرور کانتر اسیا رو میزنید ارور میده. Serverts.ir این ایپی رو بزنید. اگه بازم همون ارور رو داد نسخه قدیمی تیم اسپیک رو از گوگل دانلود کنید. موفق باشید 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .