کاربر سایت nimaaa 0 ارسال شده در ۳ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ دی ۱۳۹۷ نام شما در سرور SOlTaN استیم شما در سرور نمی دونم بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن نمیدونم بن شده توسط NIMAzzZ علت بن نمیدونم تاریخ بن امروز علت آنبن الکی الکی بن شدم و 600 MIN منو بن کرده توضیحات لطفا پیگیری کنین 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Nima ZzZ 2 ارسال شده در ۳ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ دی ۱۳۹۷ علت : ۵ بار مولتیگان کرد و وقتی که بهش تذکر دادم بازم گفت : اره میکنم . 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت nimaaa 0 ارسال شده در ۳ دی ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ دی ۱۳۹۷ داره دروغ میگه فحش بهت بدم من یک بار مولتی گان کردم اونم نمیدونستم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاونت وب سایت SHAKIB 92 ارسال شده در ۳ دی ۱۳۹۷ معاونت وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ دی ۱۳۹۷ در 5 ساعت قبل، nimaaa گفته است : داره دروغ میگه فحش بهت بدم من یک بار مولتی گان کردم اونم نمیدونستم ادب!!! شما تایم بنت که تموم شد آنبن میشی اینقدر هم تو انجمن درخواست ارسال نکن ... بسته شد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده