کاربر سایت AZMOON 1 ارسال شده در ۲ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ دی ۱۳۹۷ نام شما در سرور [OS_TV_SHOTER] استیم شما در سرور 0:0:1317877485 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن _ بن شده توسط نمیدونم علت بن نمیدونم تاریخ بن emroz علت آنبن |: توضیحات سلام.رفتم تو سرور دیدم اصلا کانکت نمیشه سرور گفتم حتما server off shodeدیدم نه سرور off نیست |: لطفا پیگیری کنید.با تشکر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر سرور کانتر Ali 21 ارسال شده در ۲ دی ۱۳۹۷ مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ دی ۱۳۹۷ سلام دوست عزیز شما با نیک یکی از ادمینای سرور [farzad] وارد سرور شده بودید و توسط من ban ip شدین الان انبن هستین اگر هم مشکلی بود مودم رو یک بار خاموش روشن کنید مشکل حل میشه 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت [OS_TV_SHOTER] 1 ارسال شده در ۲ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ دی ۱۳۹۷ سلام.درسته من با نیک فرزاد امدم ولی نیک اون ادمین فرزاد هست من نیکم فرزاد بود./: بازم اگه خطایی بود شرمنده.با تشکر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده