کاربر سایت mamad.mt 0 ارسال شده در ۲۶ آذر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ آذر ۱۳۹۷ نام شما در سرور khafan استیم شما در سرور 26901 STEAM_6:0:1531197046 0 00:10 52 0 بن شده در کدام سرور Public .::TOP PLaYer's::. ارور بن local ban بن شده توسط نمیدونم علت بن نمیدونم تاریخ بن 97/9/26 علت آنبن واسهدمطمئن شدن چندجا رفتم ازم ss گرفتن گفتن چیزی نداری توضیحات چی داشتم؟ یه عمر همینطور گیم میزدم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Dark salamander 10 ارسال شده در ۲۶ آذر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ آذر ۱۳۹۷ shoma tavasote mn ban shodi kollanm be khatere chizaye ke meyl kardi kollan fekre p1 ro az zehnet biron kon boro hamon tehran gaming ke tosh admini edame bede نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mamad.mt 0 ارسال شده در ۲۶ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ آذر ۱۳۹۷ عزیز منو با کس دیگه اشتباه کردی. من تا حالا ادمین نبودم جایی. چی میل کردم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mamad.mt 0 ارسال شده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷ در در 26 آذر 1397 در 17:22، Dark salamander گفته است : shoma tavasote mn ban shodi kollanm be khatere chizaye ke meyl kardi kollan fekre p1 ro az zehnet biron kon boro hamon tehran gaming ke tosh admini edame bede »منتظر جوابم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .