کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ سلام. این دفعه میخوام براتون فایلی اپلود کنم که کانترتون رو شبیه کانتر GO میکنه !!! برای دانلود hud و menu روی هرکدوم کلیک کنید. پارت 1 پارت 2 پارت 3 پارت 4 پارت 5 برای دانلود اسکین کانتر GO بر روی هر کدوم کلیک کنید. پارت 1 پارت 2 پارت 3 پارت 4 اینا چیز های زیادی مثله صدا ها و منو ها و اسکین های کانتر GO و ... رو میاره!!! فیلم راهنمای نصب: راهنما.mp4 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت reza81. 81 3 ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ برو به valveبگو استخدامت کنه 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ دیشب تو نمک خوابیدی با نمک شدی؟ حتما امشبم میری حال میخوابی که باحال شی :DD 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال SBL~REZA 386 ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ خیلی ممنون بابت مطالب مفیدت عزیز. یه سوال اینکه کلاً شما این تنظیمات رو با کد زدن می سازید ، یا از برنامه ی جدا و خاصی استفاده می کنید؟ 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ برنامه خاص. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ برای اینکه خستگیت در ره واقعا مرسی ازش دارم استفاده میکنم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ سلام اول فکر کردم همه چیز امد ولی کلا از لینکایی که گذاشتید و دانلود کردم همیناش امد دقیقا هم روشی که تو ویدیوتون گذاشتین رفتم موقع چت کردن یه شکلک میاد موقع که کسی تیر میزنه بهت یه جور دیگه و باحال شده همین کلا چیز دیگه نیومد ؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ این قسمت منو راهنمایی کنید شاید مشکل اینجا بوده و من بلد نیستم موقع که داریم Cstrike شما رو میریزیم تو Cstrike خودمون همچین چیزی میاد باید کدومو انتخاب کنم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ در 3 ساعت قبل، AL! BaHaL گفته است : این قسمت منو راهنمایی کنید شاید مشکل اینجا بوده و من بلد نیستم موقع که داریم Cstrike شما رو میریزیم تو Cstrike خودمون همچین چیزی میاد باید کدومو انتخاب کنم اون گزینه پایین رو فعال میکنی بعد فایل اولی رو میزنی همین من بزن میره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ !!!توجه!!!توجه!!! دوستان من خیلی معذرت می خوام ولی باید بگم که من دو تا اشتباه کردم! به خاطر همین شما باید از این راه برین (یعنی کلا ویدیوی قبلی رو فراموش کنید!!) اشتباهاتم رو تو ویدیو بعدی توضیح میدم. به خاطر همین یه فایل دیگه آپلود کردم! پارت 1 پارت 2 راهنما: 1.1: 5 تا فایل های فشرده Cstrike رو extract کنید. وقتی که کردید دوباره 5 تا فایل فشرده به وجود میان , دوباره اون ها رو extract کنین. 2.1: بعد extract یه پوشه به نام Cstrike ساخته میشه که حجمش MB 179 هست. واردش که بشین میبینین که 12 تا فایل هست. اون هارو کپی میکنید توی پوشه ی کانتر/Cstrike. نکته: حتما باید گزینه replace رو بزنین.اگه نیومد بدونین که پوشه ای که شما کپی کردین اشتباس. 3.1(اشتباه): فایل فشرده !Sorry رو extract کنین(چیزی که آپلود کردم). بعد extract کردن 3 تا پوشه درست میشه. اون پوشه ها رو تو مسیر پوشه کانتر/Cstrike کپی کنین. نکته: حتما باید گزینه replace رو بزنین.اگه نیومد بدونین که پوشه ای که شما کپی کردین اشتباس. 1.2: فایل های فشرده Cs 1.6 رو extract میکنین. بعد یه پوشه به نام Cs 1.6 ساخته میشه که حجمش 150 MB هست. 2.2 (اشتباه): برین توی پوشه Cs 1.6. توی پوشه 4 تا فایل وجود داره. اون فایل ها رو (به جز اون یه دونه پوشه) بریزین توی پوشه کانتر (یعنی توی هیچ پوشه ی دیگه مثل Cstrike نریزین). نکته: حتما باید گزینه replace رو بزنین.اگه نیومد بدونین که پوشه ای که شما کپی کردین اشتباس. 3.2 (اشتباه): توی پوشه Cs 1.6 (که 4 تا فایل توش بود) برین توی پوشه Cstrike. تمام فولدر ها (فایل نه! فقط فولدر یا پوشه) که تو Cstrike هست (در کل 9 تا فولدر هست) رو بریزین توی پوشه کانتر/Player/Models/Cstrike. نکته: حتما باید گزینه replace رو بزنین.اگه نیومد بدونین که پوشه ای که شما کپی کردین اشتباس. _______________________________________________________________________________________________________________ avc_25.mp4 تموم. معذرت به خاطر اشتباهام نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ سعی کنید بیشتر از راه نوشتاری برین. و سعی کنید زیاد نظر ندید.(فقط در مورد اشکال) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .