کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ نام شما در سرور FBI_Moein18_FBI استیم شما در سرور STEAM_0:0: 219704943 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن LOCAL BAN بن شده توسط اصلا نزد که برای چی و توسط چه کسی بن شدم همین الان اومدم دیدم بنم علت بن نه فحش دادم تو سرور نه کار غیر مجاز کردم تو سرور کاری غیر خلاف قوانین سرور نکردم به ادمین هم توهین نکردم که بن بشم تاریخ بن امروز بن شدم چون امروز رفتم سرور بن نبودم که ساعت 9:15 رفتم بن بودم علت آنبن بی دلیل بن بشم دیگه علت انبن نمیخواد که میخوام بازی کنم دیگ توضیحات سلام :X حاجی من اصابم خورده نمیتونم برم سرور کی من بن داده؟ ؟؟ Cs هم عوض کردم نشد سریع پیگیری کنین با تشکلر 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ در 23 دقیقه قبل، FBI_Moein18_FBI گفته است : نام شما در سرور FBI_Moein18_FBI استیم شما در سرور STEAM_0:0: 219704943 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن LOCAL BAN بن شده توسط اصلا نزد که برای چی و توسط چه کسی بن شدم همین الان اومدم دیدم بنم علت بن نه فحش دادم تو سرور نه کار غیر مجاز کردم تو سرور کاری غیر خلاف قوانین سرور نکردم به ادمین هم توهین نکردم که بن بشم تاریخ بن امروز بن شدم چون امروز رفتم سرور بن نبودم که ساعت 9:15 رفتم بن بودم علت آنبن بی دلیل بن بشم دیگه علت انبن نمیخواد که میخوام بازی کنم دیگ توضیحات سلام :X حاجی من اصابم خورده نمیتونم برم سرور کی من بن داده؟ ؟؟ Cs هم عوض کردم نشد سریع پیگیری کنین با تشکلر یادمه یکی از ادمینا گفت که ایپی FBI بود.اون موقع آرتام و ممدی با یکی دیگه بودن. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ یکی با استیم من اومده بود سرور؟ به بچه ها بگو unban کنن دمت گرم حاجی که خبر دادی فقط بگو من unban کنن میرم سرور خوب 30ثانیه تو سرور میمونه بعد میندازه بیرون میگه LOCALL BAN ادمین ها من فردا باید انبن کنید من امشب به امید مسابقه اومدم دیدم بن هستم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ قابل توجه ادمین ها هرکی من بن کرده بود انبن کنه مثل اینکه اون کسی که امشب بن کردید یه چی شده منم بن کرده نمیدونم چجوری ولی اون شخص انبن کنید چون منم میتونم از اون طریق انبن شم باتشکر لطفا هرکی در مورخ 97/9/23 هرکی در سرور جیل لوکال بن داده اون شخص رو انبن کنه چون اون شخص با استیم ایدی من اومده بوده پس منم بن میشم دیگه خب سریییعععع ادمینی که بن کرده انبن کنه اگه کسی انبن نمیکنه لطفا Lerning شما من انبن کن من اصلا نمیدونم واس چی بن شدم اینطور که میگن یارو با استیم ایدی من اومده فکر کنم ها اون لوکال بن دادن و من هم بن شدم. لطفااااا تا فردا جمعه 24 من انبن کنیدددد با تشکر. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر ارشد کانتراسترایک Kamyab 384 ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ مدیر ارشد کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ hardware ID خودتون رو لطف کنید قرار بدید. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ ببین من رفتم تو اینترنت یادگرفتم کجاست hardware id رفتم خوب فقط این زده بود: TAP0901T درسته؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاونت وب سایت SHAKIB 92 ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ معاونت وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ در 1 ساعت قبل، FBI_Moein18_FBI گفته است : ببین من رفتم تو اینترنت یادگرفتم کجاست hardware id رفتم خوب فقط این زده بود: TAP0901T درسته؟ SXE رو باز کن و دکمه About رو بزن 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ در 37 دقیقه قبل، SHAKIB گفته است : SXE رو باز کن و دکمه About رو بزن شکیب تو sxe بن نیستم زده good 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ 8CEE6E9A-B546A651-2FCC3B7B-2 اینم همون ایدی هاردوار 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ اقا انبن شدم ؟؟ این ایدی هاردوار واس چی میخواستید؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آذر ۱۳۹۷ چیشد انبن شدم؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ وای حاجی انبن شدمم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت -_Mr 12 ارسال شده در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ چرا خودتو اذیت میکنی ی استیم چنجر بنداز برو پلی بده دیگه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ آذر ۱۳۹۷ داش کجا کار هستی؟ اگه بن شی بخوای استیم چنج بدی باز نمیتونی بری سرور چون بنی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۲۵ آذر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر ۱۳۹۷ در در 24 آذر 1397 در 16:15، FBI_Moein18_FBI گفته است : داش کجا کار هستی؟ اگه بن شی بخوای استیم چنج بدی باز نمیتونی بری سرور چون بنی میشه رفت تو سرور ولی coin هات و progress میره. یعنی انگار برای اولین بار میای سرور 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۵ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر ۱۳۹۷ در 1 ساعت قبل، _(|/\/!_|[ B ]_ گفته است : میشه رفت تو سرور ولی coin هات و progress میره. یعنی انگار برای اولین بار میای سرور میدونم من چنج استیم هم دادم رفتم سرور ولی بن میکنه استیم خودم یه جا نوشتم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر ارشد کانتراسترایک Kamyab 384 ارسال شده در ۲۵ آذر ۱۳۹۷ مدیر ارشد کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آذر ۱۳۹۷ اول اینکه راه حل لوکال استیم عوض کردن نیست. دوم اینکه چنین هاردور آیدی لوکال نیست. آیپی یا هاردور آیدی درست رو بدید. و از اسپم دادن خودداری کنید. 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۶ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ آذر ۱۳۹۷ سلام میگم من طبق گفته شکیب رفتم هاردوار ایدی دادم بهت از داخل همون sxe بری بزنی about زده hard ware id من اون دادم درسته دیگه؟ اگه نیست راهی دیگری هست بگو هارد وار در بیارم بعد بگو چرا این ایدی هارد میخوای؟ بعد یه چی دیگه اینجا مگه سینما 85.86 نفر پیگیری بن من نگاه کردن شخص مهمی هستم :X باش اسپم نمیکنم ولی صبرم تموم شده زودتر ان بن کنید. 8CEE6E9A-B546A651-2FCC3B7B-2 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ آذر ۱۳۹۷ LearninG میگم اون کسی که یه شخصی رو در روزی که این پست گزاشت لوکال بن داد بگو انبن کنتش یا خودت اون شخص انبن کن 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .