کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ نام Nariman نام خانوادگی NikRavesh سن 16 نام شما در سرور (X _[B]L!ND_ X) در خواست برای کدام سرور Deathrun مدت زمان انلاین بودن 2 ساعت , میخوام بیشتر کنم وقتی سرور شلوغ شد. سابقه ادمینی ندارم ولی کد هارو بلدم. توضیحات می خوام سرور DR رو مثله 1 سال پیش کنم . من 1 سالِ پیش , 1.5 سال پلی دادم و اون موقع ها سرور معمولا 10 پلیر داشت. الان تو سرور میرم مگسم پر نمیزنه! شاید ببینن یه ادمین هنوز داره اونجا پلی میده , سرور پر بشه. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ در هم اکنون، _(|/\/!_|[ B ]_ گفته است : من 1 سالِ پیش , 1.5 سال پلی دادم اون موقع اسم من IRN|NARIMAN83| یا Narinik83 بود. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .