کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ سلام. دستور (Command) اسپری شخصی (Custom Spray) چیه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال SBL~REZA 386 ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ سلام و احترام خدمت شما منظورتون رو کامل متوجه نشدم اما شما با استفاده از لینک زیر طریقه ی ساخت اسپری شخصی رو می توانید ببینید، استفاده کنید و لدت ببرید لینک آموزش ساخت اسپری شخصی لینک دانلود برنامه ی مورد نیاز ساخت اسپری امیدوارم که به کارتون بیاد. 2 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ در 4 دقیقه قبل، {SuPeR BiG LikeR} گفته است : سلام و احترام خدمت شما منظورتون رو کامل متوجه نشدم اما شما با استفاده از لینک زیر طریقه ی ساخت اسپری شخصی رو می توانید ببینید، استفاده کنید و لدت ببرید لینک آموزش ساخت اسپری شخصی لینک دانلود برنامه ی مورد نیاز ساخت اسپری امیدوارم که به کارتون بیاد. من خودم رایگان براتون اسپری درست میکنم:| منظورم اینه که مثلا owner بیاد یه CMD بزنه که بقیه بتونن از CUSTOM SPRAY استفاده کنن تو جیل به جای CUSTOM SPRAY , علامت B میاد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال SBL~REZA 386 ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ آها ببخشید اشتباه فهمیدم. این مشکل رو هم خودم داشتم و فک نکنم بشه کاری کرد مگر اینکه خود سرور اون اسپری رو داشته باشه که در نتیجه نمیشه کاریش کرد 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷ در هم اکنون، {SuPeR BiG LikeR} گفته است : آها ببخشید اشتباه فهمیدم. این مشکل رو هم خودم داشتم و فک نکنم بشه کاری کرد مگر اینکه خود سرور اون اسپری رو داشته باشه که در نتیجه نمیشه کاریش کرد اخه قبلا می شد . من خودم می دیدم یکی تو اسپریِش نوشته بود ف** 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت sosmar [mohammad] 2 ارسال شده در ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ On 22 آذر 1397 at 7:37 PM, _(|/\/!_|[ B ]_ said: اخه قبلا می شد . من خودم می دیدم یکی تو اسپریِش نوشته بود ف** سلام. ببین اون اسپری قطعا تو سرور هست حالا اگه میخای اسپری بگیری که تو سرور باشه باید اسپریی انتخاب کنی، باید ببینی چه تکسچر هایی توی اکثر کانتر ها است خوب ببین تو میتونی از پوشه Decals.wad بری اکثرا اونجا تکسچر های مخصوص اسپری کردن داره عکساش ایناس ببین هر کدومو خاستی بگو من بسازم بدم بهت چون سخته و با اون برنامه عمرا نمیشه درستش کرد چون من کارم ساخت پلاگین سی اف جی مدل اسکین مپ تکسچر و.. ایناست فولم اینارو 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .