کاربر سایت MONOBOVO 0 ارسال شده در ۸ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ تیر ۱۴۰۰ نام شما در سرور MONOBOVO کدام سرور Jailbreak تاریخ شکایت 08/04/1400 شکایت بر علیه admin devii مستندات توضیحات بن کردن بی دلیل در حین بازی (در زمان بازی گان گیم یکی از افراد تیم ct من رو کشت و ادمین بنده رو بن کرد) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاون انجمن Devil- 203 ارسال شده در ۸ تیر ۱۴۰۰ معاون انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ تیر ۱۴۰۰ سلام دوست عزیز من تو گان گیم دهنم کف کرد گفتم سیتی هم دیگرو نکشه اما گوش نکردین همو زدین گان گیم تموم شد 11 نفرو شما از بازی گان گیم انداختی و من گفتم که اگه بکشین همو و گیم تموم شه بن میکنم اما گوش نکردی و 10 مین بن شدی 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر سرور کانتر Mmdi 26 ارسال شده در ۸ تیر ۱۴۰۰ مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ تیر ۱۴۰۰ سلام عزیز طبق مدارک و مستنداتی که اراعه شد تقصیر کار خود شما بودی و 10 دیقه بن تایم شدی .. بسته شد 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده