کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۲۱ آذر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ آذر ۱۳۹۷ چطوری عوض کنم (X _L!ND_ X) رو؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۱ آذر ۱۳۹۷ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ آذر ۱۳۹۷ سلام فکر کنم همچین امکانی وجود نداره چون پارسال به یکی از معاونا گفتم اسممو عوض کنه کرد 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال SBL~REZA 386 ارسال شده در ۲۱ آذر ۱۳۹۷ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ آذر ۱۳۹۷ سلام عزیز پهمونطور که AL! BaHaL گفتند شما می توانی برای مدیر ارشد کانتراسترایک یا یکی از معاونین انجمن برای انجام این کار درخواست بدبد 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر ارشد کانتراسترایک Kamyab 384 ارسال شده در ۲۱ آذر ۱۳۹۷ مدیر ارشد کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ آذر ۱۳۹۷ لطفا تو انتخاب اسم دقت کنید که دوباره این درخواست رو ندید. توی همین تاپیک هم اسم درخواستیتون رو بنویسید. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۲۱ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ آذر ۱۳۹۷ _(|/\/!_|[ B ]_ در 2 ساعت قبل، LearninG گفته است : لطفا تو انتخاب اسم دقت کنید که دوباره این درخواست رو ندید. توی همین تاپیک هم اسم درخواستیتون رو بنویسید. یعنی 1 سال یا 6 ماه دیگه نظرم عوض بشه نمیکنین؟ در هر صورت اسمو عوض کنین به _(|/\/!_|[ B ]_ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .