کاربر سایت amirali rezaei 2 ارسال شده در ۶ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام شما در سرور king_messi استیم شما در سرور نمیدونم کجاست استیمم بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن you are locally banned بن شده توسط Head Admin Sadra علت بن تبلیغ تاریخ بن امروز علت آنبن من اصلا تبلیغی نکردم توضیحات من داشتم توی سرور بازی میکردم بعد یه نفر گفت کسی آی پی این سرور جیل رو داره منم آی پی سرور رو دادم بهش بعدش local ban شدم. اون آی پی که دادم تبلیغ نبود آی پی خود سرور آسیا گیم بود. ویرایش شده ۷ تیر ۱۴۰۰ توسط Mr.Sina لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۶ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر ۱۴۰۰ دوست عزیز اول از همه برید استیم خودتون رو بردارید و بفرستید تا ما پیگیری کنیم، بدون اون نمیشه. میتونید برید به سرور مچ اسیاگیم و دستوره Status رو توی کنسول تایپ کنید و استیم رو برای ما بفرستید 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت amirali rezaei 2 ارسال شده در ۶ تیر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر ۱۴۰۰ چشم الان میفرستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت amirali rezaei 2 ارسال شده در ۶ تیر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر ۱۴۰۰ چشم الان میفرستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت amirali rezaei 2 ارسال شده در ۶ تیر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر ۱۴۰۰ STEAM_0:4:2070417102 اینم استیمم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت amirali rezaei 2 ارسال شده در ۶ تیر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر ۱۴۰۰ البته من با اکانت وی آی پی امیر جلبک رفتم که یوزرش اینه [^VIP^] amir (jolbak) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MohammadMN 24 ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ اره الان انبنت میکنن منتظر باش. 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت amirali rezaei 2 ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ اوکب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت amirali rezaei 2 ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ خبری نشد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MohammadMN 24 ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ مثل من ۱ ماه دگ بت خبر میدن تبلیغ کردی تا ۱ ماه قید بازی رو بزن 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mr.Sina 28 ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ دوست عزیز شما آنبن شدید در صورت وجود مشکل به آی دی زیر در تلگرام پیام بدین DokiAli@ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده