کاربر سایت Boomber 0 ارسال شده در ۴ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ تیر ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام محسن نام خانوادگی سروری سن 18 نام شما در سرور Boomber درخواست برای کدام سرور Jailbreak مدت زمان انلاین بودن 5ساعت در روز سابقه ادمینی خیر توضیحات سلام امید وارم حالت خوب باشه من هشت ماه بازی میکنم و دوست داشتم ادمین باشم من چهار ماه پیش درخواست دادم ولی قبول نشدم و الان دوست دارم اگه میشه درواخس منو قبول کنید با تشکر ویرایش شده ۵ تیر ۱۴۰۰ توسط Mr.Sina لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mr.Sina 28 ارسال شده در ۵ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ تیر ۱۴۰۰ با سلام؛ دوست عزیز طبق برسی های انجام شده توسط تیم مدیریت سرور ، نیک شما داخل سرور ثبت نشده به همین دلیل درخواست شما فعلا پیگیری نمیشه تا مدتی داخل سرور فعالیت داشته باشین و رفتار و تایم و سطح بازیتون توسط ادمین ها و مدیران برسی شه. Xموفق باشیدX 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Boomber 0 ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ سلام میدونم ولی خیلی ادمینا منو دیدن مثل Adler.mojtba.sadra.یکی دیگه هم بود فک کنم manajerبود.yaser... و بیشتر ادمینا منو دیدن بهشون بگو چه رفتاری وبازیم رو بگن ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Boomber 0 ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ سلام اگه میشه اسممو عوض کنم من اسممو میزارم Deadshotممنون میشم اگه اسممو این بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده