کاربر سایت MohammadMN 24 ارسال شده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ نام علیرضا نام خانوادگی قاسمی نژاد سن ۱۶ نام شما در سرور Khiar shoor در خواست برای کدام سرور Jailbreak مدت زمان انلاین بودن ۳ الی ۴ ساعت بعضی روزها بیشتر سابقه ادمینی بله در جیل و پابلیک داشتم توضیحات همانطور که گفتم سابقه ادمینی در جیل داشتم ولی خب چند ماه هست از بازی دور بودم به دلایلی بعضی چیزارو فراموش کردم ولی خیلیارو بلدم و ممنون میشم قبول کنید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MohammadMN 24 ارسال شده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ در ضمن من برای تایم مشکل ندارم این تایم معمولی منه تا هر ساعتی خواستید میتونم باشم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MohammadMN 24 ارسال شده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ در 55 دقیقه قبل، MohammadMN گفته است : در ضمن من برای تایم مشکل ندارم این تایم معمولی منه تا هر ساعتی خواستید میتونم باشم با تشکر ببخشید من در سرور های دگ سابقه ادمینی دارم در اسیا نه و amx ها هم تسلط دارم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MohammadMN 24 ارسال شده در ۶ تیر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر ۱۴۰۰ ۵ سال بعد ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۶ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ تیر ۱۴۰۰ با سلام، درخواست شما رد شد. اسم شما در سرور ثبت و دیده نشده. موفق باشید. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MohammadMN 24 ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ عجب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MohammadMN 24 ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ همه sv منو میشناسن بعد تو میگی اسمت ثبت نشده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MohammadMN 24 ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ تیر ۱۴۰۰ خیلی ممنون زحمت کشیدید بعد یک ماه جواب دادین میگید اصن شما ثبت نیستید و وجود ندارید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده