کاربر سایت سید رضا طباطبایی 0 ارسال شده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام شما در سرور ItaChI استیم شما در سرور 739011627 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن local ban ds بن شده توسط panel علت بن خودم نمیدونم چرا هی دی سی میده یکی از پنل تاریخ بن 1400/2/30 علت آنبن دلیل بن من چیست توضیحات توضیح خاصی ندارم فکر کنم اشتباهی شده ویرایش شده ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ توسط Mr.Sina لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ با سلام، مدارک بن شما در دست بنده است و کاملا هم درسته، شما به دلیل تبلیغات و استفاده از نرم افزار های تقلب بن شدید. برای انبن شدن میتونید با ایدی @Sir_adnan در ارتباط باشید. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت سید رضا طباطبایی 0 ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ ببخشید id تبلیغ حساب میشه و من از ایدی استیم چنجر استفاده کردم که به ادمین مربوطه بپرسم چرا من رو بن داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ دوست عزیز من توضیحات کامل و دقیق رو دادم، و هیچ چیز بجز برای انبن شدن میتونید با ایدی @Sir_adnan در ارتباط باشید. نمیتونه باعث انبنیتون بشه. موفق باشید. بسته شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده