کاربر سایت رضا استوار 8 ارسال شده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام شما در سرور Do sefr yek کدام سرور Jailbreak تاریخ شکایت امروز شکایت بر علیه Supervisor galiver مستندات توضیحات حیف رنکت که منو اسلی دادی اخه این باگه ویرایش شده ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ توسط Mr.Sina لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ با سلام، اگر مدرک از اسلی دارید اشتراک بگذارید وگرنه شکایت رد میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت رضا استوار 8 ارسال شده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ تو اون گپ ادمینیت mml رو تگ کن ببین که چرا من هم از پیزا بوی و هم از ایشون شکایت کردم اولین شکایتی که تز پیزا بوی گزاشتم رو خود mml گفت برو بکن پشتت هستم این شکایت هم کل سرور دیدن که الکی اسلی داد و اگه ببینی mml داره داد میزنه باگ نیست ولی ایشون اسلی میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ داش اول از همه اینو بگم، فکر کنم 3 دقیقه شد برات ویس گرفتم و 10 بار تاکید کردم که من مدرک میخوام شاهد نمیخوام شما اگه درست و حسابی مدرک رو ارسال کنی من پیگیری میکنم و بر اساس جرمش برخورد یکسان میکنم از گان توس اسکرین دادی بعد میگی اسلی داده، خب کو اسلیش؟ دوم از همه، خودتو بزار بجای من ببین میتونی شکایت بدون مدارک قبول کنی؟، اصلا فرض مثال قبول کردی، بعد دو روز دیگه اومدن گفتن مدرک مجازات مثلا من چی بوده تو میگی شاهد دارم مدرک ندارم؟ به شاهد باشه منم یه کار میکنم میگم شاهد دارم. تا فردا ساعت 12 شب وقت مدرک اصلی اسلی رو دارید نداشته باشید شکایت شما رد خواهد شد موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده