کاربر سایت Y0u_ PoWeR+ 0 ارسال شده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ نام شما در سرور Y0u_ PoWeR+ کدام سرور Public .::TOP PLaYer's::. تاریخ شکایت 13/2 شکایت بر علیه . مستندات توضیحات من اونر 2تا پابلیکم و اینکه این بچه بازیا چیه؟ متاسفم واس پابلیک 1 و اینکه دلیل و مدرک رو بفرستید ببینم چرا بن دا دین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ali 313 0 ارسال شده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ در حال پیگیری در 2 ساعت قبل، ali 313 گفته است : اخطار گرفتی تا یاد بگیری بجای اینکه اسپم کنی از قابلیت های خود انجمن استفاده کنی 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ali 313 0 ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ من فقط به اینکه یه عکس گل به جای مدرک فرستادن خندیدم نه به ایشون توهین کردم نه به انجمن حالا هی الکی اخطار بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ali 313 0 ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ یا اجبار هرطور شما خواستید پیام بفرستم در ضمن من از این قابلیت خبر نداشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Y0u_ PoWeR+ 0 ارسال شده در ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ خبری نشد عزیز ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ با سلام آنبن شدید و یاد بگیرید تو کار برقیه دخالت نکنید مشکلی بود تلگرام پیام بدید : @DokiAli بسته شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده