کاربر سایت رضا استوار 8 ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ نام شما در سرور Do sefr yek استیم شما در سرور STEAM_0:0:353771232 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن Kicked and banned بن شده توسط Devil علت بن واقعیت اینکه من تو قفس بودم سایمونش دور قبل یه کینه به دل داشت منو زد گفتم **خلی این ادمینه بی جنبه بود یه روز گگ داد گفتمش ان گگ کن گفت حرف نزن گفتم ان گگ بده دیگه گف داری حرف مفت میزنی بن داد تاریخ بن 9 اردیبهشت 1400 علت آنبن سرور برای همه بازیکناس نه رفیق بازی ادمینا توضیحات من یه بازیکن قدیمیم بهم بر میخوره الکی بن بدن با گگ بلند مدت اگه دوست ندارین پلی بدم بهم بگین نمخواد هر هفته منو بن بن بدین و جواب سر بالا بشنوم. جسارتا یه عکس هم دارم از گگ و بن شدنم. خسته نباشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ دوست عزیز شما به دلیل بی ادبی و توهین به ادمین بن شدی و خیلی هم علاقه شدیدی به بن شدن داری که هی میگفتی بن بده منو بن بده مواظب خودت باش که بدتر از بن نشه برات با این لحن صحبت کردنت (بی ادبیت) تو سرور شکایت شما رد شد. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت رضا استوار 8 ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ در هم اکنون، رضا استوار گفته است : نام شما در سرور Do sefr yek استیم شما در سرور STEAM_0:0:353771232 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن Kicked and banned بن شده توسط Devil علت بن واقعیت اینکه من تو قفس بودم سایمونش دور قبل یه کینه به دل داشت منو زد گفتم **خلی این ادمینه بی جنبه بود یه روز گگ داد گفتمش ان گگ کن گفت حرف نزن گفتم ان گگ بده دیگه گف داری حرف مفت میزنی بن داد تاریخ بن 9 اردیبهشت 1400 علت آنبن سرور برای همه بازیکناس نه رفیق بازی ادمینا توضیحات من یه بازیکن قدیمیم بهم بر میخوره الکی بن بدن با گگ بلند مدت اگه دوست ندارین پلی بدم بهم بگین نمخواد هر هفته منو بن بن بدین و جواب سر بالا بشنوم. جسارتا یه عکس هم دارم از گگ و بن شدنم. خسته نباشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت رضا استوار 8 ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ در 2 دقیقه قبل، ErFaN - گفته است : دوست عزیز شما به دلیل بی ادبی و توهین به ادمین بن شدی و خیلی هم علاقه شدیدی به بن شدن داری که هی میگفتی بن بده منو بن بده مواظب خودت باش که بدتر از بن نشه برات با این لحن صحبت کردنت (بی ادبیت) تو سرور شکایت شما رد شد. موفق باشید. خب یعنی بن برای همیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mr.Sina 28 ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ دوست عزیز همونطور که تو عکس هم پیداس شما از ادب و احترام چیزی بلد نیستی. ببین کار به کجا رسیده که آرادوش که ۹ سالشه میاد به شما میگه ادب داشته باش ، پس نیاز به توضیح اضافه نیست . پلیر های سرور واسه ما مهم هستن ولی آسیاگیم جای پلیر های بی ادب نیس. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت رضا استوار 8 ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ بچه 9 ساله تو سرور شما ادمینه? :d لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Reza. Mmm 0 ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ .. 21 minutes ago, رضا استوار said: بچه 9 ساله تو سرور شما ادمینه? :d نه 49 سالشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Dark Eagle 0 ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ حتما دلیلی دشته چرا همش طرز فکرتون اینجوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده