کاربر سایت Ehsan1000 0 ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ نام رضا نام خانوادگی هزاروند سن 15 نام شما در سرور Ehsan1000 درخواست برای کدام سرور Jailbreak مدت زمان انلاین بودن 5-4 ساعت سابقه ادمینی 1 ماه ادمینی در سرور جیل بریک شادو گیمز - 1 ماه وی ای پی در سرور جیل بریک اسیا گیم - یک ماه نیو ادمین در سرور جیل بریک رد اسکای - یک ماه اکسپرت ادمین در سرور جیل بریک رد اسکای - در حال حاضر در سرور جیل بریک اسیا گیم ادمین خریداری شده هستم توضیحات من و داداش کوچیکترم احسان حداقل 3 سال هست که داریم سرور جیل بریک بازی میکنیم اگر بخوایم به طور کلی حساب کنیم سرور های دیگه رو من خودم به تنهایی 5 سال کانتر 1.6 انلاین بازی میکنم و در سرور هم از 3 تا 4 تا 5 ساعت انلاین هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ درخواست شما رد شد ، فعلا باید یاد بگیرید چطوری درخواست ادمینی بدی http://hlds.ir/application/form/10-درخواست-ادمینی-کانتراسترایک/ بسته شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده