کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ آقا سلام علیکم. بنده بزرگ شما استاد معین هستم. آقا پایه هستید آخر هفته ها یعنی پنجشنبه و جمعه ها بریم سرور فوتبال یه دست فوتبال بزنیم؟! اگه قبول کنید خدارو چی دیدی یهو یه جوایزی هم گزاشتیم دورهمی. مثلا لیگ بزاریم، لیگ آسیاگیم بعد اگر کسانی که از خودشون آدم دارن آدم جمع میکنن (تعداد رو بعدا مشخص میکنیم) بعد تعداد که مشخص شد 1 یا 2 تا تعویضی هم میگیریم. بعد ترکیب میچینیم یا مثلا بچه های دیگه میتونن بیان تو سرور به عنوان تماشاچی نگاه کنن. باهم دور همی یه فوتبالی چیزی میزنیم. ( البته این چیز هایی که گفتم برای مدتی بعد از راه افتادن سرور، یکم اوضاع باید گرم بشه بعد پلیر زیاد شد بریم سراغ مسابقات با جوایز؛ از هر پلیر سروری اگه بیان تیم بسازن به اون اشخاص وی ای پی میدیم با هماهنگی Owner و Manager سرور. براش یه قانون هم میزاریم اینکه اگر مثلا بر فرض مثال تیم 5 نفرست. 4 نفر از تیم از اعضای سرور پابلیک (همه پابلیک ها یک دونه حساب میشه) و 1 نفر از عضو سرور جیل باشه به همه یه هفته مثلا Vip بدیم تو اون سروری که هستن، ولی اگر اون 1 نفر که عضو جیل بگه من Vip خودم رو تو سرور جیل نمیخوام و تو سرور پابلیک میخوام، هر 5 تا پلیر 1 ماه Vip میگیرند. به عبارتی اگر همه اعضای تیم از یه سرور Vip خودشون رو بخوان 1 ماه حساب میشه. ( تمامی پابلیک ها یکی حساب میشه و پابلیک 1 2 3 4 5 اینطوری حساب نمیکنیم) گفتم این ها همه بعد به راه افتادن و جذب کردن پلیر در سرور فوتبال. فعلا کسانی که موافق هستن تا برای اولین بار همه جمع شیم از مجموعه آسیاگیم که بریم فوتبال بازی کنیم. اسم خودشون رو بدن (تیم کشی رو تو سرور انجام میدیم به صورت تصادفی) که بدونیم چه کسانی میان. اگر تعداد اسم ها زیاد باشه همین فردا شب بازی رو میریم سرور فوتبال انجام میدیم. زیاد پرتقال خوردم بس است. یه کانال تلگرامی هم ایجاد میکنیم اگر تعداد علاقه مندان زیاد باشه که اخبار بازی ها رو از اونجا ببینند. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ ایپی سرور فوتبال جهت اطلاع : ServerCS.ir:27090 ASia-Game.OrG | Football Server 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ ما نوبارو هم راه میدید ؟ :)) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ در 2 ساعت قبل، Dr.Ali گفته است : ما نوبارو هم راه میدید ؟ :)) حالا شما نوبا بیاید ما میندازیمتون دروازه یا دفاع. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Amir.RaviK 4 ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ میشه همین مسابقه تو جیل باشه تو فوتبال بزرگش چون سرور فوتبالو باهاش حال نمیکنم ولی در هر صورت منم هستم رو منم حساب کن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Hamed187555 0 ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ اونر فوتبال کیه؟! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mr.Sina 28 ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ (ویرایش شده) در 46 دقیقه قبل، Hamed187555 گفته است : اونر فوتبال کیه؟ میخوای اونجا هم ادمین شی؟ ویرایش شده ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ توسط Mr.Sina نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Hamed187555 0 ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ ۳ ۴ تا سرور ادمینم کانتر ای دیگم سروراشون ادمینم بسه باو نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Siyorow 0 ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ سلطان یار نداره تکی جنگلو اداره میکنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Amir.RaviK 4 ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ 1 hour ago, Siyorow said: سلطان یار نداره تکی جنگلو اداره میکنه یه بارم بهت گفتم سلطان اینجا خوابه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت E L F 10 ارسال شده در ۲۹ آبان ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ آبان ۱۴۰۰ كنسله يعني؟ :) همت كنين مسابقات راه بندازين ديگه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Dead_Angle 0 ارسال شده در ۲ آذر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ آذر ۱۴۰۰ آقا کی بازی شروع میکنن من هستم فقط روزاشو اعلام کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Dead_Angle 0 ارسال شده در ۲ آذر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ آذر ۱۴۰۰ اگه منیجیر میخواین من واردم توش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .