کاربر سایت mohd mmad 3 ارسال شده در ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام شما در سرور star_____vip استیم شما در سرور ..... بن شده در کدام سرور Public #4 ارور بن lockal band بن شده توسط mr.sina فک کنم. علت بن ..... تاریخ بن 1 ما پیش علت آنبن ..... توضیحات میگه چیتری اول من تو مولتی مد آنبن شدم رفتم سرور کسی نبود اومد بن کرد بعد رفتم تو سرور 4 1 بود رفت سینا اومد با 3 تا ادمین دیگه گفت چیت نزنی گفتم بخدا ندارم بابا گفت باشه امیر 5 دست رفت 2 تا رو زد بعد من رفتم 2 تارو زدم لوکال داد والا نمیدونم چرا بابا بخدا منم میتونم 2 به تک بزنم ویرایش شده ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ توسط Mr.Sina لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mr.Sina 28 ارسال شده در ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ با سلام؛ شما بعلت استفاده از چیت بن شدید و قبلا هم بهت یک فرصت داده شد تا خودتو اصلاح کنی ولی متاسفانه از این مسئله عبرت نگرفتی فعلا بن میمونی. Xبسته شدX لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده