کاربر سایت Amir.RaviK 4 ارسال شده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ نام شما در سرور RaviK_ استیم شما در سرور STEAM_0:0:414685847 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن دقیق نمیدونم از منجیر بپرسین بن شده توسط Manager erfan علت بن الکی تاریخ بن 1400/01/18 علت آنبن الکی بن کردید توضیحات توصیه من به ادمینا اینه که ادمینی یاد بگیرن بعدش ادمینی کنن چرا؟ چون یارو میبینه استیم بن داده یکیو و منو بن میده شما دلیل بن منو لطف کن بگین هر ****** که بن داد چه منجیر چ اون اولی ! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Amir.RaviK 4 ارسال شده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ توصیه شدید دارم ادمینی یاد بگیرین بعد بیاین داخل سرور من 6 ساله تو این سرور یک بارم بن نشدم یهو وقتی میام داخل سرور بن میشم فردی هم ک بن داد اسمش دولپ علی بود و فرداش اومدم داخل سرور احتمالا خودش انبن داد یا استیم من چنج شد و امروز دارم پلی میدم منیجر عرفان میاد بن میده ! جالبه موضوعی که 1 ماه پیش بوده و اشتباهی منو گرفته بن داده واسم جالبه جا اینکه از من معذرت بخای بگی داداش ببخشید جای یکی دیگه بنت دادیم ، بنم میدی؟ تو مغزت گوه هست قلب من؟ تو برو از بچه های قدیمی جیل سوال کن بگو امیر تا الان خلاف انجام داده یا نه ، ادمینایی که منو میشناسین 2 گرم لاپاتونو بذارین بیاین حرف بزنین نه اینکه وایسی نگاه کنی که فردا یکی مثل منو بن کنن اشتباهی بعد عذرخواهی هم نخان من خودم 5-6 سال پیش منجیر همین سرور و سرور پرشین سویل بودم فکر نکنین یه ادمینی دارین میتونین هر گوهی دوست دارین باید بخورین سریع تر پیگیری بشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mr.Sina 28 ارسال شده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ (ویرایش شده) بدلیل بی احترامی و فحاشی یک اخطار میگیرین. ویرایش شده ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ توسط Mr.Sina نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .