کاربر سایت رضا استوار 8 ارسال شده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام شما در سرور Mongol استیم شما در سرور STEAM_0:0:353771232 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن You are banned this server بن شده توسط ADMIn] Monster_LeveL] علت بن ادمین از سی ام دی استفاده میکنه گفتم چرا سی ام دی زدی بردی گف دلم میخواد بن داد تاریخ بن 1400/1/10 علت آنبن بازیکن عادی حق بازی کردن داره توضیحات Ip : 5.120.59:238 ویرایش شده ۱۱ فروردین ۱۴۰۰ توسط Mr.Sina لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mr.Sina 28 ارسال شده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰ در در 10 فروردین 1400 در 14:05، رضا استوار گفته است : نام شما در سرور Mongol استیم شما در سرور STEAM_0:0:353771232 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن You are banned this server بن شده توسط ADMIn] Monster_LeveL] علت بن ادمین از سی ام دی استفاده میکنه گفتم چرا سی ام دی زدی بردی گف دلم میخواد بن داد تاریخ بن 1400/1/10 علت آنبن بازیکن عادی حق بازی کردن داره توضیحات Ip : 5.120.59:238 درخواست شما رد شد به دلیل زیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده