کاربر سایت Johnsson 0 ارسال شده در ۵ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ فروردین ۱۴۰۰ نام شما در سرور . Johnson استیم شما در سرور STEAM_0:0:536812297 بن شده در کدام سرور Public #2 ارور بن Kicked :YOU ARE LOCALLY BANNED! بن شده توسط فکر کنم Major O_o علت بن میگن ss نمیدی تاریخ بن 1400/1/5 علت آنبن میخام با خیال راحت پلی بدم مشکلی داره! توضیحات من از زندگی میزنم میام سی اس حالا هر سروی باشه ی مدتی بازی میکنم میرم حالا با اینا کار ندارم ولی از این زورم میاد کسی به بازیم گیر بده ادمینای پاب 2 خیلی به من مشکوکن روزی هر کدامشون 10 بار ss میگیرن میگن پلی تو بده باز یهو میبینم میگه برو فیکس کن لکال میشی همش همینو میگن منم دگ حوصله ندارم هی برم سیستم ریستارت کنم retry بدم لطفا عزیت نکنن ممنون انلکال کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۶ فروردین ۱۴۰۰ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ فروردین ۱۴۰۰ با سلام شما به دلیل اسکرین شات ندادن به ادمینا بن دائمی میشید درحالی اسکرین شات نمیدادید که برقیه پلیر ها اسکرین شات میدادن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده