کاربر سایت mohd mmad 3 ارسال شده در ۴ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ فروردین ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام شما در سرور star_____vip استیم شما در سرور ..... بن شده در کدام سرور Public #3 ارور بن lokal ban بن شده توسط .... علت بن ..... تاریخ بن 2 روز پیش علت آنبن ..... توضیحات وسط بازی وقتی میخواست چنج کنه بن شدم نفهمیدم چرا؟؟؟؟؟ ویرایش شده ۷ فروردین ۱۴۰۰ توسط Mr.Sina لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۴ فروردین ۱۴۰۰ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ فروردین ۱۴۰۰ بهت فرصت دادم آنبنت کردن مولتی مود با اینکه دمو سایلنت ایم زدنت در اومد ایندفعه هم دموت در اومد و بازم سایلنت زدی که دیگه آنبن نمیشی و سرور های دیگه هم به عنوان سابقه دار چیت شناخته شدی ولی بن نشدی برای دریافت دمو به ایدی من تو تلگرام پیام بده @DokiAli بسته شد . 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mohd mmad 3 ارسال شده در ۵ فروردین ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ فروردین ۱۴۰۰ در 14 ساعت قبل، mohd mmad گفته است : نام شما در سرور star_____vip استیم شما در سرور ..... بن شده در کدام سرور Public #3 ارور بن lokal ban بن شده توسط .... علت بن ..... تاریخ بن 2 روز پیش علت آنبن ..... توضیحات وسط بازی وقتی میخواست چنج کنه بن شدم نفهمیدم چرا؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده