کاربر سایت ali رضایی 25 ارسال شده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ با عرض سلام خدمت ادمین های سرور جیلبرک من الان از مسابقه اومدم بیرون به دلایل مختلف اما میخاستم بدونم میشه در برار اینکه نفر سوم شده بودم و متسفانه نتونستم ادامه بدم هرچقدر که خودتون صلاح میدونید بهم کوین بدید اگر هم ک. نه حرفی ندارم با تشکر شرور نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ali رضایی 25 ارسال شده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ امید وارم اونی که جامو گرفته برده باشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت SoHeilEnG 0 ارسال شده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ نفر سوم فک کنم سیب سوراخ بود که ۱ماه وی ایپی برد اگه همونی فک کنم ادمین توی چت شخصی بهت یه عدد پیام داده . اول ربات زیر رو استارت کن و بعدش اون عدد رو بنویس @Adm_Jailbreak_Bot یا اگر عددی نداده با این آیدی در ارتباط باش @erfan_mh80 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ali رضایی 25 ارسال شده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ اوه خیلی ممنونم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ali رضایی 25 ارسال شده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ ولی من اون نیستم من دیشب توی مپ فروه نبودم توی مپ قبلی نفر سوم شدم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Dark Boy 1 ارسال شده در ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ در در 29 اسفند 1399 در 00:58، SoHeilEnG گفته است : نفر سوم فک کنم سیب سوراخ بود که ۱ماه وی ایپی برد اگه همونی فک کنم ادمین توی چت شخصی بهت یه عدد پیام داده . اول ربات زیر رو استارت کن و بعدش اون عدد رو بنویس @Adm_Jailbreak_Bot یا اگر عددی نداده با این آیدی در ارتباط باش @erfan_mh80 ناامید هستم پدر و مادرم سطح ادبشون کم بوده و متاسفانه بچشون یعنی من بی ادب هستم @erfan_mh80 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .