کاربر سایت ali رضایی 25 ارسال شده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ سلام من درخواست ادمینی سرور جیلبرک رو دارم دو ساله که دارم بازی میکنم و یه سالشو با جیلبرک گذروندم و تا بحال هم ادمین سرور جیلبرک بودم و تمامی کد ها رو بلدم اما سرور ریست شده او ادمینی منم گرفته شده واسه کد ها هم از کیک گرفته تا گولبال بنو بن، اسلی. و رروووو ، بن ct بن tr و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ali رضایی 25 ارسال شده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ در هم اکنون، ali رضایی گفته است : سلام من درخواست ادمینی سرور جیلبرک رو دارم دو ساله که دارم بازی میکنم و یه سالشو با جیلبرک گذروندم و تا بحال هم ادمین سرور جیلبرک بودم و تمامی کد ها رو بلدم اما سرور ریست شده او ادمینی منم گرفته شده واسه کد ها هم از کیک گرفته تا گولبال بنو بن، اسلی. و رروووو ، بن ct بن tr و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ali رضایی 25 ارسال شده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، ali رضایی گفته است : سلام من درخواست ادمینی سرور جیلبرک رو دارم دو ساله که دارم بازی میکنم و یه سالشو با جیلبرک گذروندم و تا بحال هم ادمین سرور جیلبرک بودم و تمامی کد ها رو بلدم اما سرور ریست شده او ادمینی منم گرفته شده واسه کد ها هم از کیک گرفته تا گولبال بنو بن، اسلی. و رروووو ، بن ct بن tr و ... اگه چیزی کم بود بگین میگم در 2 ساعت قبل، ali رضایی گفته است : سلام من درخواست ادمینی سرور جیلبرک رو دارم دو ساله که دارم بازی میکنم و یه سالشو با جیلبرک گذروندم و تا بحال هم ادمین سرور جیلبرک بودم و تمامی کد ها رو بلدم اما سرور ریست شده او ادمینی منم گرفته شده واسه کد ها هم از کیک گرفته تا گولبال بنو بن، اسلی. و رروووو ، بن ct بن tr و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ http://hlds.ir/application/form/10-درخواست-ادمینی-کانتراسترایک/ از لینک بالا اقدام به درخواست ادمینی کنید بسته شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده