کاربر سایت Abbas Chahardoli 1 ارسال شده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ سلام به همه کسی همچین مشکلی داشته ؟ اول اینکه قبلانم با 2 3 بار باز بسته شدن بالاخره وارد گیم میشدم به خاطر باگ خوردن روی ویندوز 11 هم انتی چیت هم کانتر 1.6 ارجینال همراه پچ اسیا بالالان که ی مدته اصلا نمیتونم بازی کنم میرم تو بازی هم بعد 10 دقیقه حدودا وسط گیم هنگ میکنه ی هو بعد میام میبینم انتی چیت بسته شده اخرم فهمیدم به خاطر بسته شدن انتی چیته که بعد 10 مین خبسته میشه چ وسط گیم چ تو منو باشم و بعدش جوین بدم هنگ میکنه باز هم رو ویندوز 7 و ران ادمینی هم گزاشتم همینه هم ویندوز ایکس پی پک 3 چیکارش کنم؟ هم انتی چیت هم کانترم پاک و دوباره هم نصب کردم ولی با اینکارم درس نشد اونم چند بار نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت RealSaibot 1 ارسال شده در ۲۳ فروردین ۱۴۰۳ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین ۱۴۰۳ اینترنت خاموش کنید . آنتی چیت رو باز کنید داخل بازی برید . بعد نت روشن کنید برید داخل سرور نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال Dev 13 ارسال شده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ سلام. اگه مشکل ادامه دار هست : آنتی ویروس رو خاموش کن (به خصوص برای ویندوز که پیشنهاد میشه پوشه cs و sXe داخل لیست Trust قرار بگیره) یک نسخه قبل تر از آنتی چیت رو دانلود و تست کن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Abbas Chahardoli 1 ارسال شده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ ممنون از همگی ک جواب دادین ایپیو بن کردم همونی ک تازه داخل چنل گذاشته شده درس شد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Aliiii5656 0 ارسال شده در ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ در ۱۴۰۳/۱/۲۴ در 22:38، Abbas Chahardoli گفته است: ممنون از همگی ک جواب دادین ایپیو بن کردم همونی ک تازه داخل چنل گذاشته شده درس شد سلام میشه دقیق مراحلی که انجام دادین رو توضیح بدین من دقیقا مشکل شما رو دارم ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Soli 0 ارسال شده در ۲۰ تیر ۱۴۰۳ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ تیر ۱۴۰۳ سلام داداش دقیقا چیکار کردی اوکی شد من خیلی وقته این مشکل و دارم کم مونده بخاطرش سیستم و عوض کنم مراحلشو بگو قضیه بن ای پی چیه مام انجام بدیم دیگه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Soli 0 ارسال شده در ۲۰ تیر ۱۴۰۳ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ تیر ۱۴۰۳ در ۱۴۰۳/۱/۲۳ در 01:19، RealSaibot گفته است: اینترنت خاموش کنید . آنتی چیت رو باز کنید داخل بازی برید . بعد نت روشن کنید برید داخل سرور راهش این چیزا نیست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Soli 0 ارسال شده در ۲۰ تیر ۱۴۰۳ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ تیر ۱۴۰۳ در ۱۴۰۳/۱/۲۴ در 00:38، Dev گفته است: سلام. اگه مشکل ادامه دار هست : آنتی ویروس رو خاموش کن (به خصوص برای ویندوز که پیشنهاد میشه پوشه cs و sXe داخل لیست Trust قرار بگیره) یک نسخه قبل تر از آنتی چیت رو دانلود و تست کن مشکل پیچیده تر از این حرفاست، و هرچی پیچیده تر باشه راه راحت تری داره. کسی که میدونه قضیه بسته شدن انتی چیت چیه بگه ما لنگیم ب مولا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال Dev 13 ارسال شده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ موفق باشید، حرفی ندارم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Parsa Joon 0 ارسال شده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ واای چه مشکل عجیبی منم دقیقا همین مشکلو دارم ولی مسئله ای که هست اینه که اگه اینترنتم خاموش باشه اصلا لانچرم باز نمیکنه کانتر رو نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال Dev 13 ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ اگه با خاموش کردن اینترنت مشکل دارید میتونید کلا برنامه sXe رو از داخل فایروال طبق تصویر Block کیند تا دیگه نیازی به خاموش کردن اینترنت نباشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .