کاربر سایت iliasorush4 0 ارسال شده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ نام شما در سرور I.S کدام سرور Jailbreak تاریخ شکایت 1399/11/25 شکایت بر علیه mr.Ali و ادمینی که بنم کرده مستندات توضیحات طبق این قانون ادمین مربوطه خیلی بیجا کرده که منو لوکال داده باید پر میداره مستر علی هم بی توجهی کرده من تقاضای تنبیه ادمین مورد نظر را دارم که چرا پر نداره دیگه قانون خودتون رو که نمیتونید مخفی کنید برید قطعه 4 رو بخوانید تمام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت iliasorush4 0 ارسال شده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ کجا رفتین بیاید پاسخگو باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ سلام من پاسخگو هستم من با اسکرینی که از شما گرفته بودم شما چیت داشتی و به همین دلیل بن شدی سوال دیگه ای نمیمونه با ادمین ها هم درست برخورد کن علت بن: ANTI BAN CHEAT بای لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده